Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.779
- Поени од реакции
- 18.528
Exynos 910cКоја е најдобрата верзија на Ноте 4?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Exynos 910cКоја е најдобрата верзија на Ноте 4?
Кој од овие два би го препорачале? Моментално имам Ноте 3,сакам да сменам малкуИмаш две верзии кои што подржуваат 4G и тие се препорачливи:
SM-910 F - Со Snapdragon 805 процесор,
SM-910 C - Со Еxynos процесор.
Кој и да земеш од овие два нема да згрешиш. Еве го @Psyside има Ноут 4, ќе ти каже подетално.![]()
Кој од овие два би го препорачале? Моментално имам Ноте 3,сакам да сменам малку![]()
Барај на телефонот во сетингс вај фај хотспот или тетеринг, ќе го уклучиш, намести пасворд за логирање и име на мрежа, потоа од лап топ барај ја мрежата како вај фајАј ако може некој да ми објасни. Земав телефон на постпејд со вклучен интернет и сакам да го поврзам со лаптоп за на лаптопот да фаќам интернет преку wifi на телефонот. Како е тоа можно и што требада направам, ако може да ми каже некој ?
blagodaram mnoguБарај на телефонот во сетингс вај фај хотспот или тетеринг, ќе го уклучиш, намести пасворд за логирање и име на мрежа, потоа од лап топ барај ја мрежата како вај фај
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Кај ВИП е само мрежата лоша,све друго е на ниво кое Мобимак можи само да го сонува.телефонот без тоас `мини` сум го пробал како функционира и стварно е топ во сегментот на супер телефони во ниската класа( 200-250 евра)
Дечки сакам да земам телефон на рати, но колку што знам Мобеликс/Ледиком немаат таква опција, па кажете која од СЕТ, Анхоч, АМЦ, Нептун би ми била како најсигурна. Кој би бил најдобар избор на телефон до 15-20000 денари. Приоритет ми е да поддржува 4Г и да има барем 5" екран.