Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ноте 3ка не го гледам на страната на т мобајл дека го имаат.... а инаку и лг го има со 3 гига само кај нас не е достапна таа верзија - кај нас е само со 2 гига
Го има и кај нас со 3 GB рам. И не знам зошто бараш од оператор, ќе го преплатиш. Уствари, ти си знаеш. :)

Хардверски, истиот проблем го имаше колега на ноте2 ... бил паѓан, правен ... се менува контролер, само за кецот незнам дали ќе се најде ... како и да е подобро не го земај таков ќе си имаш мака само
Да не знаеш случајно колку го има фатено тоа да го смени ? најдов на едно место дел ама не знам цената дали е добра или не не знам колку се движат. Ако знаеш пиши

Да не знаеш случајно колку го има фатено тоа да го смени ? најдов на едно место дел ама не знам цената дали е добра или не не знам колку се движат. Ако знаеш пиши
1500-1800 тука негде

Не знам дали е проблем со Андроид тоа или со телефонот, ама ќе пишам тука. Алкател Ц7 имам, си работи без мака од кога е земен, со тоа што пред едно месец и пол појави информација дека мемориската картичка е оштетена и треба да се форматира, а откако ја форматив воопшто не ја препознаваше, како да нема. Ја проверив со адаптер и на пц, и таму не работеше. Нарачав од кинезите нова, ја ставив си работеше топ, префрлив нешто музика, си пее, се како што треба (ова сабајле). Сега, 6-7 саати покасно, откако пробав да инсталирам апдејт на телефонот и го рестартирав, повторно вика дека е оштетена и дека треба формат. Откако направив формат, вика дека е оштетена и не може да се користи. Ја ставив во пц, нема гајле, си работи...Што може да е проблемот?

Некој подобар телефон во ВИП на М+ тарифа до кај 1500 денари?

@Torte Mobile @zocc

од т мобајл имам претплата и онака планирам да ја сменам и да опалам договор на 2 години - така телефонот ми искача 19 500 за разлика од кај зоц у ледиком.... тоа е работата + имам некои поени упте 2 000ки од поени намалувам значи 17 ипол искача

Нека пише некој ако користи Sony Xperia Z3 тоа беше телефонот кој што е отпорен од вода и прашина, како изгледа тоа, задоволни ли сте од него ?

Здраво ако може некој да ми препорача добар телефон нема врска на кој оператор на претплата до 600-700 месечно доплата максимум 5000 фала однапред .

Здраво ако може некој да ми препорача добар телефон нема врска на кој оператор на претплата до 600-700 месечно доплата максимум 5000 фала однапред .

На рати е, за парите овој е најдобар, само имај во предвид дека има мал екран. Ако сакаш поголем, G3S, но има доста послаб процесор, и има 1GB рам.

Здраво,

Дали некој има информација зошто е слаба понудата на Motorola телефони кај нашиве оператори?
Американски бренд, општо моторола е слаба во европа и нема голема заинтересираност

Зашто задната камера не работи т.е опцијата за предна и задна камера ја нема. Како да ја повратам? Јеботе, укључувам камера само предна ми стои, што ќе правам со него, селфиња?

Момци, на 27ми зимам Sony Xperia M2, тогаш ми истекува договорот па ке го земам овој со Vip 666 тарифа :D , ако го има некој нека сподели некои детаљи, читав на интернет сите се жалат на камерата.. до толку не им ја бива :unsure:?
Али сепак мислам дека телефончево е 5ка :cool:

Момци, на 27ми зимам Sony Xperia M2, тогаш ми истекува договорот па ке го земам овој со Vip 666 тарифа :D , ако го има некој нека сподели некои детаљи, читав на интернет сите се жалат на камерата.. до толку не им ја бива :unsure:?
Али сепак мислам дека телефончево е 5ка :cool:
Камерата предна е црнила, задната е ок веројатно за таа класа фоун ... отиди до салониве расчепкај го и види како изгледаат камерите

Денес зедов лг г3 ама сим катичката не ја чита а е отклучен на сите мрежи пиши no service некое чаре ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom