Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
samsung galaksi s3 baterijata mu drzi samo 12 casa nisto poveke i toa so normalno rabotenje na nego dali e toa normalno za ovie telefoni ili ne ?
Нормално дека не ... можеби ти е до батеријата, може до телефонот да си има проблем

Нормално дека не ... можеби ти е до батеријата, може до телефонот да си има проблем
nova baterija mu kupih 400 den, i poveke od 12 saata nemoze da izdrze a ako go cepkam moze i za pokratko vreme ima problem so na starata baterija pisuva 1500vhjm ( nesto pise) a na novata 1400. ima razlika toa ?

nova baterija mu kupih 400 den, i poveke od 12 saata nemoze da izdrze a ako go cepkam moze i za pokratko vreme ima problem so na starata baterija pisuva 1500vhjm ( nesto pise) a na novata 1400. ima razlika toa ?
Треба да се провери тогаш телефонот влече струја, нешто хардверски има проблем

Тешка двоумица --сакам да земам ioceanx7 ellite верзија со 2гб рам 13 мп камера гледано се на се одлични перфоманси сакам да направам трампа со веке досадниот оне х барам мислење во најкус рок !! ви благодарам+доплата од 50 евра за мене

Тешка двоумица --сакам да земам ioceanx7 ellite верзија со 2гб рам 13 мп камера гледано се на се одлични перфоманси сакам да направам трампа со веке досадниот оне х барам мислење во најкус рок !! ви благодарам+доплата од 50 евра за мене
од дрвено на камено одиш
продај го досадниот и после купи си телефон а не кинез
не се пали на перформансите не е се во нив

од дрвено на камено одиш
продај го досадниот и после купи си телефон а не кинез
не се пали на перформансите не е се во нив
Ај малку поопширно оти гледав рецензии и други работи мобилниот си е сосема океј .

Ај малку поопширно оти гледав рецензии и други работи мобилниот си е сосема океј .
да ама кинез е ... значи не очекувај квалитет, перформанси итн ...
незнам како да ти кажам ама кинеските модели се тешка мизерија
подобро чувај го уан икс него да купиш кинез со уау перформанси на папир а во реалност е крш невиден
истото важи и за таблети и за се друго ... затоа и се ефтини

подобро продај го твојот и зависи колку планираш за телефон ќе те посоветуваме за нешто половно добро да земеш

Како оди со полнењето на батерија на нов телефон? Некои совети за понатаму во врска со полнењето исто би ми биле корисни.

Дали може на мојот Ноут 3 да се намести со volume keys да слика ?

Цимерот има едно проблемче, па може ќе помогнете. :D

HTC Desire има и одкога ќе го уклучи телефонот, пишува пин, па му бара пасворд после тоа. Досеа немал никаков проблем, му викам тој да не чепнал нешто, вика не.. Па да знае случајно некој што може да е проблемот да го среди некако? :D

може да го исформатира ама ќе му се избрише се
него да не пишува sim network unlock pin? ако е така тогаш е заклучен на мрежа

Нокиа Х од АМЦ за цена од 8.000 денари.
Дали само не знам дали е за купување, оти овие од АМЦ често знаат со некои трикови.
Кој знае за кој пазар е правен.

Дали само не знам дали е за купување, оти овие од АМЦ често знаат со некои трикови.
па земи го од мобеликс иста цена е иксот дуал сим

А што има веза тоа амц да не го склопува телефонот како ке ти се погоди така

Sent from my GT-9505 using OmegaV28 rom and Tapatalk :)

Да да, на претплата ми доаѓа 8000. И јас мислев дека е многу ама тоа е, мора да привлечат муштерии со добра понуда и ќе дерат на цена на телефон. Во глобала секогаш зимам телефони од 1 денар или со минимална доплата зошто не сум некој фанатик ама еве сега глеам опција да зеам, па затоа прашувам!

До 620 страна стигнав и незнам дали си земал. Би ти препорачал да почекаш до септември. Тогаш ВИП ќе понудат повеќе модели и поголем избор. И јас ја гледав истава понуда од ВИП. Немаше ништо посебно, освен Н5 која чинеше 20.000. Ако имаш пари одма зимај. И јас се мислев едно време да го земам идолот, ама веќе алкател во мој џеб не стапнува во рака.

edit:
Дали нексус 5 го има во Т Mobile?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom