Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Вака, имам еден постар Блекбери, појма немам каков е, кога ќе го ставам на полнач си работи најнормално, а кога не е на полнач, ако работам нешто подолго време на него, или зборам на телефон, ми се губи се буквално на него, и сликата станува црна. Шо му се дешава?

Вака, имам еден постар Блекбери, појма немам каков е, кога ќе го ставам на полнач си работи најнормално, а кога не е на полнач, ако работам нешто подолго време на него, или зборам на телефон, ми се губи се буквално на него, и сликата станува црна. Шо му се дешава?
Најверојатно до батеријата 99%

Да да солидно телефонче, на претплата ако го земаш да ти испадне поефтино инаку околу 260-270 евра се нови а за тие пари ќе земеш нексус 4

се на се доста добра изработка има, некој сопствен интерфејс, све како на позадина да е нема класично мени итн итн
многу го форсираат од т-мобиле т.е. од хуавеи и сакаат да успее ... удриле доста на маркетинг
Па тоа ме исплаши, што ценава е олку ниска + татко ми се пријавил за некој попуст па до 31ви октомври ми иде беспари. Гледам се жалаат доста од графичката, не од бенчмарк перформансите, туку од компатибилноста со игрите. Но од досегашниве искуства мислам дека тоа лесно се средува со апдејт на софтверот, ваљда тие од Хуавеи се свесни за проблемот. Како и да е, фала, па го носам кај тебе на декодирање во најкраток можен рок.

Значи кој му е куро* на телефонов. Смартфон, 2.3.5 андроид, има интернет и оп ми се јавува некој, праам муабет 2-3 минути, интернет снемува па доаѓа тек откако ке завршам со муабет и тоа само Еџ е. За да биде 3џи ке треба да го рестартирам.

Е сеа некој ке рече: Што ке ти е интернет додека збориш, и онака не го користиш.
Абе да, не го користам ама од телефонот, ако имам напраено портабл хотспот и те како смета ако ти објаснуваат или бараат нешто на нет да им најдеш/направиш.
Срањево од опција може некако да се среди?

п.с. Дата олуејс ОН ми е селектирано.

Шо да му праам, кај да го носам, да ја менувам батеријата, да се разведам? :D
Пиши ми на ПП ќе ти пишам инфо ... од фоун сум немам пристап до пораките
И секако за кој модел на блекбери се работи

Значи кој му е куро* на телефонов. Смартфон, 2.3.5 андроид, има интернет и оп ми се јавува некој, праам муабет 2-3 минути, интернет снемува па доаѓа тек откако ке завршам со муабет и тоа само Еџ е. За да биде 3џи ке треба да го рестартирам.

Е сеа некој ке рече: Што ке ти е интернет додека збориш, и онака не го користиш.
Абе да, не го користам ама од телефонот, ако имам напраено портабл хотспот и те како смета ако ти објаснуваат или бараат нешто на нет да им најдеш/направиш.
Срањево од опција може некако да се среди?

п.с. Дата олуејс ОН ми е селектирано.

Инсталирај друг ром, ако се разбираш околу тоа, или направи му фактори ресеет. И што телефон имаш?

Здраво сакам да прашам ако е некој од ск или не е битно денес ги гледав на вит пазар овие што продаваат телефони :3 :3 ;3 гледав galaxy s4 100 evra :3 па сакав да прашам телефонот оригинален ли е или фуш нешто оти гo прашав продавачот ми вика од македонија бил телефонот и уште нешто ама нз дали е исправен како што треба ми кажува камерата убава слика ова пна а кога ја мрда му сецка (кочи)...ако знае некој да ми каже

Како може да е оргинал за 100 евра, добро ти глуп ли си ?

Гледав ваков дубајски телефон, јас би го зел искрено за 100 евра :pos:.

Работи гоогле плеј стор тоа е најбитно. За тие пари мислам дека е одлично телефонче

За 100 евра нов ќе си купиш, можеби не таков каков што си видел, но барем ќе биде нов, а и знаеш дека не е краден ;):)

Незнам за вас, али мене ме боли курот дали е краден или пак не. Само да ми гарантира дека нема полиција да ми тропне на врата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom