Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Би требало да е At&t, али таму нема да се декодира така да овде ќе оди тој процес. Колку пари е одприлика декодирање овде?

Само никако немој да се лажеш по 4С од Спринт или Веризон.

Само никако немој да се лажеш по 4С од Спринт или Веризон.

Крале, iphone 5ка неверлок како иде со цени? Половен, нов претпоставувам е изгор. 16 гига, минимум. А 4Ѕ?

Да не отварам цела тема и да гњавам ќе ве прашам тука па кој може нека пише.

Што мислите за LG Optimus L7 II ???

Комбинација ми е да си ја продолжам сметката и да платам некои 5 илјадарки за него.

Вреди ли за парите? добар ли е, во споредба со другите во таа класа??

Крале, iphone 5ка неверлок како иде со цени? Половен, нов претпоставувам е изгор. 16 гига, минимум. А 4Ѕ?

poloven 5ka ti e okolu 500 dolari, nov okolu 650, a 4S poloven okolu 350, nov 450
--- надополнето: 17 јули 2013 во 03:05 ---
Би требало да е At&t, али таму нема да се декодира така да овде ќе оди тој процес. Колку пари е одприлика декодирање овде?

okolu 50 evra

нов неверлок 540е, половен неверлок 440е. 4С нови ретко има, половни неверлок се околу 280.

Користам Ајфон 4,но страшно се заљубив во HTC Windows 8s. Дали вреди да сменам Ајфон за ова убавина? :(
WP8S_3views_Blue_575px.jpeg

Дали знае некој зошто на мојот мобилен буквите A , Z,Q и W ги имаат сменето местата.Мислам дека ова се случи деновиве.Типот е HTC decire C.Нешто со подесувања е или сум закачил нешто на нетот

--- надополнето: 17 јули 2013 во 19:32 ---

Дали знае некој зошто на мојот мобилен буквите A , Z,Q и W ги имаат сменето местата.Мислам дека ова се случи деновиве.Типот е HTC decire C.Нешто со подесувања е или сум закачил нешто на нетот

--- надополнето: 17 јули 2013 во 19:32 ---
оди во settings > language and input и таму види во тастатурата да не си ставил на друга земја, ако е тогаш смени на english

Mу ставив CM 7, од Аптоиде инсталирав плеј сторе, али кога го уклучувам вика you must add an account to the device to continue. Do you want to add one now? одам јес и после ми се гаси. И на многу апликаци кога пробувам да ги уклучам ми пишува force close wait, али на плеј сторот не покажува ништо право се гаси.
--- надополнето: 17 јули 2013 во 20:20 ---
Користам Ајфон 4,но страшно се заљубив во HTC Windows 8s. Дали вреди да сменам Ајфон за ова убавина? :(
WP8S_3views_Blue_575px.jpeg
НЕ нормално, телефонот освен дизајн што има добар другото е тапа го имаше мој другар после некое време го продаде.

чепкав негде,случајно или не се поправи работата.ги отчекирав јазиците кои не ми требаа во една листа,ги оставив само англискиот и хрватскиот и си дојде во ред.незнам дали јас несакајќи сум сменил нешто(многу чепкам со оние clean master-и или нешто детето ми чепкало

фала за помошта

Земав ајфон пред некое време али немам акаунт на itunes па некој да ми помогне како да направам .. free фала :)

So ke kazete za HTC Desire X vredi za 5 iljadarki?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom