Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да земам Iphone до сега имав телефони со Android OS
Може ли некој да ми каже која е разликата помеѓу Iphone 3G i Iphone 3GS
И што му значи она 8GB 16GB 32GB ?

Сакам да земам Iphone до сега имав телефони со Android OS
Може ли некој да ми каже која е разликата помеѓу Iphone 3G i Iphone 3GS
И што му значи она 8GB 16GB 32GB ?
Немој 3g ... Тоа не е ајфон туку желка
3gs земи си оди до 6.1.3 верзија

Тоа гигабајтите е вградената меморија, нема слот за мемориска

Вчера прв пат земав телефон на тач (ZTE Blade III pro) и со сите апликации ова она, па малце сум изгубен чД
Дали 3g треба да ми биде пуштено цело време и каква функција има? Јас колку што знам ова е за апдејти за подобар интернет итн...?
Но имам проблем батеријата ми се троши доста брзо и мислам дека е поради 3g-то што е пуштено цело време. И дали има потреба да биде пуштено кога сум приклучен на некоја wi - fi мрежа?

Вчера прв пат земав телефон на тач (ZTE Blade III pro) и со сите апликации ова она, па малце сум изгубен чД
Дали 3g треба да ми биде пуштено цело време и каква функција има? Јас колку што знам ова е за апдејти за подобар интернет итн...?
Но имам проблем батеријата ми се троши доста брзо и мислам дека е поради 3g-то што е пуштено цело време. И дали има потреба да биде пуштено кога сум приклучен на некоја wi - fi мрежа?
3G ти треба ако користиш интернет од оператор, ако користиш само вифи, тогаш исклучи 3г и исклучи пакет дата да не ти троши нет

други совети да зголемиш времетраење на батеријата ...
намали осветлување, гаси ги апликациите што ти работат во позадина, не ставај лајф волпејпер итн

3G ти треба ако користиш интернет од оператор, ако користиш само вифи, тогаш исклучи 3г и исклучи пакет дата да не ти троши нет

други совети да зголемиш времетраење на батеријата ...
намали осветлување, гаси ги апликациите што ти работат во позадина, не ставај лајф волпејпер итн
Благодарам :)

колку би требало реално да доплатам за замена xperia j со 22мес гаранција,за galaxy s 2 без гаранција ?

Кој телефон би го земале HTC DESIRE C или Iphone 3GS ?
Се двоумам помеѓу двата ама некако htc по добри перформанси има
Ваше мислење ?

Кој телефон би го земале HTC DESIRE C или Iphone 3GS ?
Се двоумам помеѓу двата ама некако htc по добри перформанси има
Ваше мислење ?
Не е се во перформансите на папир ... иако е постар 3гс јас би одбрал
си тера сеуште до 6.1.3 верзија, работи добро итн итн
само да најдеш добар 3гс, стари се и веќе тешко се наоѓа солидно парче

дезајр ц е лоу енд андроид смартфон

За што користи посебана графичка кај смарфони,ми треба само за интернет, гледање стримови
пошто овој нема дали ке ми врши работа?
http://www.gsmarena.com/alcatel_one_touch_m'pop-5242.php
За тоа ќе ти заврши работа и далеку потапа телефон од тој...во превод "и тоа како ќе ти заврши работа" иако лично сум против тие кинески направи(Alcatel,ZTE...)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom