Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да купам самсунг галакси с3.. НОВ..
ме интересира кај можам да добијам најниска цена.. да го купам од Македонија нормално.
Плаќам во кеш, цела сума.

Пиши ако си заинтересиран, за цена ќе се договориме.

krale Цел бизнис го зема на форумов, телефон не може да се продаде од тебе :P

Се зезам, со тие цени, те поддржувам.

Ај некој нека помогне...За да одам на интернет ми треба нешто девице мевице да уредам,неам поим....Некој да помогне? телефон-хпериа миро

Ај некој нека помогне...За да одам на интернет ми треба нешто девице мевице да уредам,неам поим....Некој да помогне? телефон-хпериа миро
Дај некое инфо плус. На мобилен интернет, на wifi? Што телефон?

Дај некое инфо плус. На мобилен интернет, на wifi? Што телефон?

Телефон хпериа миро...Сакам да идам на нет,отварам и ми вика webpage not avaliable,here are some suggestion:
check to make sure your device has a signal and data connection
reload web page
view a cahceh copy of the webpage from google

Телефон хпериа миро...Сакам да идам на нет,отварам и ми вика webpage not avaliable,here are some suggestion:
check to make sure your device has a signal and data connection
reload web page
view a cahceh copy of the webpage from google

te prasaa ubavo mobilen internet ili wifi? wifi ti e free a drugiot se naplakja

Здраво,
мене ме интересира каде може да најдам оригинални слушалки за Nokia N8, бидејќи прашував некои мобилари ама немаат. Има ли некој овластен сервис или продавница за Nokia тука кај нас?
Инаку овие се тие слушалки: http://cdn2.sulitstatic.com/images/...944b5c372a398c77b91de4f2659fcad5cc5982ad5.jpg

Здраво,
мене ме интересира каде може да најдам оригинални слушалки за Nokia N8, бидејќи прашував некои мобилари ама немаат. Има ли некој овластен сервис или продавница за Nokia тука кај нас?
Инаку овие се тие слушалки: http://cdn2.sulitstatic.com/images/...944b5c372a398c77b91de4f2659fcad5cc5982ad5.jpg
1400 денари, можам до понеделник да ти ги испорачам.

Ми треба скрин протектор и заштитна маска за самсунг с2 т-мобиле 989 ве молам кој има да купам фала...позз

Сакам да купам самсунг галакси с3.. НОВ..
ме интересира кај можам да добијам најниска цена.. да го купам од Македонија нормално.
Плаќам во кеш, цела сума.
Барај го Крале кој е член на форумов тој има асална цена ;)

Испратено од iPad 3 со Tapatalk HD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom