Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Прв пат влегувам тука, па не знам дали сум вистинската тема, но сепак ќе прашам:

Знае некој кога треба да пристигне Samsung Galaxy S4 во Македонија?

Веќе го има, но во мали количини и по висока цена. Ако си заинтересиран, пиши ПП па штом има ќе те известам.

Има ли некој начин да пристапам до телефонскиот именик во мобилниот од компјутер со некое програмче?! Ми откажа дисплејот (се работи за Sony Ericsson P1) а мислам дека се` другото останато на него функционира

На T-Mobile Move Balance го згрешив повеќе пати таа шемата и сега дојде да се уклучам на ѓ-мејл акаунтот, но бидејќи не е поврзан на интернет не го прифаќа акаунтот...
Ако знае некој да ми каже како да му направам мастер/хард ресет на телефончево..

На T-Mobile Move Balance го згрешив повеќе пати таа шемата и сега дојде да се уклучам на ѓ-мејл акаунтот, но бидејќи не е поврзан на интернет не го прифаќа акаунтот...
Ако знае некој да ми каже како да му направам мастер/хард ресет на телефончево..

исклучи го телефонот, во исто време притисни ги power копчето и копчето за зголемување на звук, ќе ти излезе мени од каде треба да одбереш factory reset. (низ менито се движиш со копчињата за звук а одбираш со power копчето). Имај на ум дека вака ќе ти се избрише се што имаш на телефонот.
http://www.hard-reset.com/t-mobile-move-hard-reset.html

Не бива, а и ова е за само Move, а мојот е Move Balance или Huawei U8600

Каде да купаам батерија за HTC sense..???
Почна да откажува...

Кога го поврзувам мобилниот со компјутерот преку УСБ кабелот,во компјутерот ништо нема,односно не се појавува ништо во врска со мобилниот,ни папки со слики,музика,буквално ништо.Знам првиот пат кога го приклучив ми се појави нешто и од тогаш не можам да ги поврзам мобилниот и компјутерот,најмногу ми е дека не можам песни од компјутер да префрлам во мобилен :( Знам дека многу тапа објаснувам,ама се потрудив малце да ви кажам околу проблемов.А иначе нели преку кабелот мобилниот може да се полни? Епа се полни,ама папки во компјутер нема :/

Иначе имам Sony Xperia Tipo,ако има некаква врска

Имам едно прашање за HTC Desire:
Прво да кажам дека појма неам од андроид и може прашањево е банално ама јбг шо да праам :D
Уклучувам блутут за да пратам слика од друг телефон и се јавува проблем ми вика :
No SD card, insert an SD card to save transferred files.

Е сеа сликава некои си 30 килобајти а на телефонот ако на вистинското место гледам ми кажува дека имам 87 мегабајти... чаре ?

Имам едно прашање за HTC Desire:
Прво да кажам дека појма неам од андроид и може прашањево е банално ама јбг шо да праам :D
Уклучувам блутут за да пратам слика од друг телефон и се јавува проблем ми вика :
No SD card, insert an SD card to save transferred files.

Е сеа сликава некои си 30 килобајти а на телефонот ако на вистинското место гледам ми кажува дека имам 87 мегабајти... чаре ?

ostaj ti toa, imas li memoriska kartica?

pa samo ti vika, zemi edna eftini se 200-300 denari :)
Мене ме буни тоа што имам барем 80 мегабајти меморија на телефонот, а нејќе да прифати слика од 30тина килобајти...
Не е битно, ќе пробам со мемориска па ако има проблем ќе пишам тука :D

Додека да ми одговорите ми се расипа телефонот :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom