Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Jelly Bean За галакси с2ка ќе има месецов или пак ќе одложат :D

HTC Sensation цена на старо колку одат одприлика ? 8-9 месеци бил стар, телефонот изгледа зачуван дека е добро..

go imaat vip vodafone smart 2? Na nivniot veb sajt go nema.
Имам јас гланц нов некористен завчера земен со 24 месеци гаранција за 4500 денари
--- надополнето: 7 јануари 2013 во 17:26 ---
HTC Sensation цена на старо колку одат одприлика ? 8-9 месеци бил стар, телефонот изгледа зачуван дека е добро..
170-180 евра

Имам јас гланц нов некористен завчера земен со 24 месеци гаранција за 4500 денари
--- надополнето: 7 јануари 2013 во 17:26 ---

170-180 евра
Torte jas samo prasav dali go ima vo vip zasto vo fevruari za obnovuvanje na dogovorot sakam da go zemam. Ako sakas odgovorimi na prvovo prasanje, no i ako ne ti e maka odgovori mi na slednive prasanja: Dali toj telefon e dobar i ima dobri performansi,od koj operator go zede i zosto go prodavas?
Izvinete za latinicava na mob sum.

Torte jas samo prasav dali go ima vo vip zasto vo fevruari za obnovuvanje na dogovorot sakam da go zemam. Ako sakas odgovorimi na prvovo prasanje, no i ako ne ti e maka odgovori mi na slednive prasanja: Dali toj telefon e dobar i ima dobri performansi,od koj operator go zede i zosto go prodavas?
Izvinete za latinicava na mob sum.
Па сигурно го има, овој е купен завчера од вип, го продавам зошто не ми треба
добар ... па за тие пари е добар, има андроид, вифи мифи, капацитивен тач итн

Па сигурно го има, овој е купен завчера од вип, го продавам зошто не ми треба
добар ... па за тие пари е добар, има андроид, вифи мифи, капацитивен тач итн
Uhh kolku mi e krivo so ne te prasav kolku pari e vo vip free m tarifata?

Алкател ОТ-995 ваљда веќе се имат пожалено дека има проблеми со wi-fi конекцијата.Телефонот го зедов пред 10 дена и никако да го средам овој проблем.Може некој да ми помогне ? На домашни рутери се закачувам додека пр.кафулиња,ресторани неможам.

Што ќе кажете за телефонов? Добар е? Ме копка дека е T-mobile. Не сум знаела дека има вакви.

Телефонот е Huawei U8600 брендиран и кодиран на т-мобиле
За тие пари е ок, не очекувај перформанси и сл

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom