Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сакав да го форматирам,ради апликации,али морав... Фала у секој случајФормат ... види на гугл како се прави
Имам јас гланц нов некористен завчера земен со 24 месеци гаранција за 4500 денариgo imaat vip vodafone smart 2? Na nivniot veb sajt go nema.
170-180 евраHTC Sensation цена на старо колку одат одприлика ? 8-9 месеци бил стар, телефонот изгледа зачуван дека е добро..
Torte jas samo prasav dali go ima vo vip zasto vo fevruari za obnovuvanje na dogovorot sakam da go zemam. Ako sakas odgovorimi na prvovo prasanje, no i ako ne ti e maka odgovori mi na slednive prasanja: Dali toj telefon e dobar i ima dobri performansi,od koj operator go zede i zosto go prodavas?Имам јас гланц нов некористен завчера земен со 24 месеци гаранција за 4500 денари
--- надополнето: 7 јануари 2013 во 17:26 ---
170-180 евра
Па сигурно го има, овој е купен завчера од вип, го продавам зошто не ми требаTorte jas samo prasav dali go ima vo vip zasto vo fevruari za obnovuvanje na dogovorot sakam da go zemam. Ako sakas odgovorimi na prvovo prasanje, no i ako ne ti e maka odgovori mi na slednive prasanja: Dali toj telefon e dobar i ima dobri performansi,od koj operator go zede i zosto go prodavas?
Izvinete za latinicava na mob sum.
Uhh kolku mi e krivo so ne te prasav kolku pari e vo vip free m tarifata?Па сигурно го има, овој е купен завчера од вип, го продавам зошто не ми треба
добар ... па за тие пари е добар, има андроид, вифи мифи, капацитивен тач итн
Го тргнале од сајтот точно ... по се изгледа дека веќе го немаат на понудаUhh kolku mi e krivo so ne te prasav kolku pari e vo vip free m tarifata?
A ti samo tel go zede ili vo postpejd? I kolku go zede?Го тргнале од сајтот точно ... по се изгледа дека веќе го немаат на понуда
Во постпејд, не го земав лично јас така да незнам која цена и на која тарифаA ti samo tel go zede ili vo postpejd? I kolku go zede?
Што ќе кажете за телефонов? Добар е? Ме копка дека е T-mobile. Не сум знаела дека има вакви.
A kolku e ovoj telefon vo vi free m ako go ima?Телефонот е Huawei U8600 брендиран и кодиран на т-мобиле
За тие пари е ок, не очекувај перформанси и сл