Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некаде во Скопје во некоја мобилара даваат да се плаќа со кредитна картичка на рати?

bev vo nekolku mobilari, na bit pazar... nema nikade :D

Епа кога немаш ајфон :icon_lol:

Си немал среќа да начекаш. Нарачај од интернет, кај поевтини па и поквалитетни се.

Кој S3? Дај друг линк.

Samsung Galaxy S III 32GB

Specifications
Network

• LTE, CDMA/PCS/1xEVDO Rev. A (800/1900 MHz)
Dimensions

• Dimensions: 5.4” x 2.8” x .3”
  • Weight: 4.7 oz.
Operating System

• Android 4.0, Ice Cream Sandwich Platform
Display

• 4.8” 1280x720 16M HD Super AMOLED™ display
Keyboard

• Virtual QWERTY Keyboard
Battery

• Standard Battery – 2100 mAh
  • Usage time – up to 15 hours OR; Standby time – up to 200 hrs
SAR

• Head: 0.48 W/kg ; Body–worn 1.29W/kg
Memory / Processor

• Dual core 1.5GHz processor & 2GB of RAM
  • 32GB internal memory (actual formatted capacity is less)
  • Supports up to 64GB microSD card (sold separately)
Оператор: Verizon usa

Нема да работи, за CDMA мрежа е, а тука операториве работотат на GSM и HSDPA мрежа.

Ако може некој да ми помогне, имам LG GT540 со Андроид 2.1 и му напраив factory reset и сеа маркетот нејке да ми се упали вика app android market has stopped unexpectedly и ништо неможам да инсталирам.

ПС Рутиран ми е со z4root

Дали мислите дека (правно гледано) после истекот на договорот Т-Mobile треба да ги декодира телефоните без надомест?
Дали некој знае како функционира декодиран Т-Mobile Move со картичка на ONE (дали сите функции работат - читав негде дека некои телефони ако ги користис на друга мрежа некои опции како WiFi или интернет или некои апликации можно е да не работат)

Во МК мобиларите само Samsung го форсираат.Нема ништо освен Samsung.

HTC Decire X & SAMSUNG I8190 GALAXY S III MINI
max do 12.000 den. na promo 499 na T-MOBILE mi treba sovet dali nekoj od ovie dva ili nekoj drug , i dali go ima nekade ovoj HTC Desire X posto veke 2 nedeli go baram nikade go nema :notworthy:

max do 12.000 den. na promo 499 na T-MOBILE mi treba sovet dali nekoj od ovie dva ili nekoj drug , i dali go ima nekade ovoj HTC Desire X posto veke 2 nedeli go baram nikade go nema :notworthy:

Галакси С3 мини ти е далеку подобар од Desire X. :)

Самсунгот, брат ми денес го зема многу е добар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom