Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Иам HTC Wilfire и неможам да си влезам у маркет пошо не ми прима ничив гугл акаунт...шо ми фали за да можам да си симињам апликации игри..?! :icon_lol:

Мастер Ресет на софтверот.

Edno prasanje:na obicniot prebaruvac na nokia 5800 koga ke gledav videa na youtube imase opcija switch to flash playes. Go imam nekolku pati formatirano, i sega, zosto mi go nema toa? Sakam preku toa da gledam videa, podobra rezolucij na videoto e, a sega moram da gledam preku realplayer. Help??

Сакат да ми донесат Ајфон 4 од Австралија , па би сакал да прашам каков е квалитетот од таму , односно дали е ист со оној од Европа ????

Сакат да ми донесат Ајфон 4 од Австралија , па би сакал да прашам каков е квалитетот од таму , односно дали е ист со оној од Европа ????

Ајфон си е ајфон, само да не е кинески

Колку е да ги заменам маските на ајфон 4ка? Ми пукна малку стаклото однапред, па сакам да сменам и напред и позади. колку ќе ме фати?

Колку е да ги заменам маските на ајфон 4ка? Ми пукна малку стаклото однапред, па сакам да сменам и напред и позади. колку ќе ме фати?
Под тоа "маските" ти спаѓа всушност екран со тач комплетен и задно капаче
пиши ми на ПП каква боја е и дали е 4 или 4s ?

Што подразбираш под кинески? Ајфоните се сите кинески. Сигурно мислиш на кинеските чкарт.

Ако гледаш така, што не е кинеско на планетава?

Нормално дека зборувам за кинеска копија.

Куриња ај малу помош,сакам да земам телефон денојве можит и утре е сега се одлучив за "sony sola" едно време и реков тој ама пак гледам сега имат и "htc desire x" и "htc desire v" па сега незнам меѓу овие три телефони кој е најдобар од сиве.... Единствено шо не ми се свиѓат кај htc e шо немат втора камера за видео повик и имат помалку бои она видео запис шо е ,а пак имат на двава htc телефони андроид најновио v4.0 а кај сониво го немат то а и плус е помал во димензии а во други работи ми е поубав..ај помош од вас ако можит само,кој би бил најдобар?:D:eek::drk:

Куриња ај малу помош,сакам да земам телефон денојве можит и утре е сега се одлучив за "sony sola" едно време и реков тој ама пак гледам сега имат и "htc desire x" и "htc desire v" па сега незнам меѓу овие три телефони кој е најдобар од сиве.... Единствено шо не ми се свиѓат кај htc e шо немат втора камера за видео повик и имат помалку бои она видео запис шо е ,а пак имат на двава htc телефони андроид најновио v4.0 а кај сониво го немат то а и плус е помал во димензии а во други работи ми е поубав..ај помош од вас ако можит само,кој би бил најдобар?:D:eek::drk:

HTC Desire X.

Мала помош ако може ...
Кој е подобар телефон од овие два , сакам еден да земам со договор , по 9900 се и двата

HTC DESIRE X

SAMSUNG GALAXY ACE 2 I8160

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom