Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Има некој купено од овие Дубаиските Галакси С3ки , или Iphone 3,4 .. дали се добри и дали вредат за парите гледам по пазар 3 ги продаваат по 9.000 денари ? ?
Да вредеа немаше да ги продаваат за пола цена по која одат оргиналите ;)

sent via alcatel995&tapatalk

Погрешно ја форматирав Micro SD картичката и сега не работи што да правам?

И колку чини конекторот да се среди на Nokia N80?

Ај малце помош за тие што се разбираат од мобилни вака значи имам alcatel ot 806 на ново купен е имам и гаранција но проблемот е што тачот некогаш заглавува скроз и не може да се отклучи воопшто и после некое си време најнормално си работи дали некој знае до што е и дали ако го однесам во вип ќе ми признаат гаранцијата за тоа ?

битно да не е телефонот механички оштетен, ако не е, МОРА да подлежи под гаранција и да ти го поправат бесплатно.

Ај малце помош за тие што се разбираат од мобилни вака значи имам alcatel ot 806 на ново купен е имам и гаранција но проблемот е што тачот некогаш заглавува скроз и не може да се отклучи воопшто и после некое си време најнормално си работи дали некој знае до што е и дали ако го однесам во вип ќе ми признаат гаранцијата за тоа ?

Тие модели имаат маана со тачот. Милјарда знам такви што тачот им се расипувал. Затоа во иднина, алкател НЕ. Негде максимум би требало 1.000 денари да ти земат за нов тач. Или ако ти е под гаранција однеси го и не би требало да ти земат пари, затоа што спаѓа под гаранција тачот.

Коментари за Alcatel OT-991?Го има за 990 денари во T-Mobile.Процесорот од 800MHz не би требало да ми задава главоболки но единствено ме загрижува RAM-от кој е 256MB и внатрешната меморија која е 150MB, а како што читам апликации може да се инсталираат само меморијата на телефонот, а не и на мемориската картичка.Не ми треба за игри или некои апликации кои бараат многу од телефонот туку за youtube,endomondo etc.Секоја недела има поромоција на телефони каде цените ги намалуваат 50-70% па незнам дали сега да се избрзам и да го земам овој или да чекам па да има шанси и да останам без ништо.

Коментари за Alcatel OT-991?Го има за 990 денари во T-Mobile.Процесорот од 800MHz не би требало да ми задава главоболки но единствено ме загрижува RAM-от кој е 256MB и внатрешната меморија која е 150MB, а како што читам апликации може да се инсталираат само меморијата на телефонот, а не и на мемориската картичка.Не ми треба за игри или некои апликации кои бараат многу од телефонот туку за youtube,endomondo etc.Секоја недела има поромоција на телефони каде цените ги намалуваат 50-70% па незнам дали сега да се избрзам и да го земам овој или да чекам па да има шанси и да останам без ништо.
RAM-от е и најголем проблем на овај телефон,премалку е тоа,го имам работено телефонот и доста кочи

Ок е се додека не му инсталираш така повеќе апликации, е тогаш си седиме и онака сам од себе си се ресетира, ужасен екран има глава боли, слаб е секако
според мене почекај друг телефон алкателов не го бива

Иам HTC Wilfire и неможам да си влезам у маркет пошо не ми прима ничив гугл акаунт...шо ми фали за да можам да си симињам апликации игри..?! :icon_lol:

Иам HTC Wilfire и неможам да си влезам у маркет пошо не ми прима ничив гугл акаунт...шо ми фали за да можам да си симињам апликации игри..?! :icon_lol:
Пробај форматирај го и направи нов гугл акаунт, МОРА да го прими :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom