Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас знам тројца другари со Арк С. Од тоа што знам сите се задоволни, особено со понискава цена во ВИП, солидна големина на екран, солидна камера и добри технички спецификации. Нема да згрешиш да земеш, ако има.
Ќе ги прашам, ама да знаеш дека сите телефони загреваат при интензивно играње или сурфање. Некои помалку, некои повеќе. Можно е некој модел да загрее многу посилно, да е практично жежок, ама ептен ретко сум приметил такви случаеви (1-2).Ако не ти е тешко да ги питаш, дали им загрева, на игри/интернет и слично
Ќе ги прашам, ама да знаеш дека сите телефони загреваат при интензивно играње или сурфање. Некои помалку, некои повеќе. Можно е некој модел да загрее многу посилно, да е практично жежок, ама ептен ретко сум приметил такви случаеви (1-2).
Оно загрева, до дека сум на нет или играм, по гасење на тоа за 2-3 минути е у нормала.
И да има ли некоја апликација - кога ми е заклучен телефонот да не функционира 3g/wifi
Кај сите смартфони скоро е така.
Пробај со ова. https://play.google.com/store/apps/details?id=net.dinglisch.android.taskerm&hl=enИ да има ли некоја апликација - кога ми е заклучен телефонот да не функционира 3g/wifi
Сеа читам шо сум напишалДа не ја арчи батеријата
![]()
Јас имам, го зедов пред месец од ВИП, ама го користам на ОНЕ. Батерија ден и пол, два најмногу и тоа со чепкање, wi-fi и играње. Се си е ОК, буквално можи да си правиш што сакаш со апликациите и сурфањето на нет и плус имаш Sony Mobile BRAVIA Engine па твоите видеа секогаш ке бидат поубави од тие кои немаат, баш споредувавме Arc S и Xperia Play, видеата и youtube се друг муабет на Arc Sима ли некој xperia arc s? и дали е задоволен од овој телефон...
Јас имам, го зедов пред месец од ВИП, ама го користам на ОНЕ. Батерија ден и пол, два најмногу и тоа со чепкање, wi-fi и играње. Се си е ОК, а за загревање загрева, ама не е страшно, сите смартфони загреваат, не е да не можи да се држи од жештина. Имаш и update за Ice Cream, јас уште немам преминато на Gingerbread сум. Е сега понекогаш подзакочва, мало лагирање, ама се сеќава и еве прашање од менедај кажете некое решение, го користам Task Killer-от ама не помага многу. Дали му треба рутирање или Ice Cream Sandwich ќе поможи?
Само до тоа да немам е или да не работат во позадина? Оти ги гаснам тие што не ми требаат, некои и да ги угаснам Андроидот пак си ги покрева и пак има мало кочење понекогашГледај да немаш многу апликации инсталирано, зошто тие ја земаат меморијата и почнува да кочи.