Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Го користи некој Водафон смарт 2 , како е задоволен со перфомансите, како што видов тачот му лета.. некој ако го користи нека сподели искуства :)

Bad luck Emilija, еднаш ќе зеам така поубав телефон и после 3 дена во вода ќе ми паднит. Совет? Телефонот беше можда 2 секунди во вода пред да го иставам. Батеријата одма ја тргнав, колку што можев со салфетка избришав од водата, сеа така расклопен ми седи. За колку време да го вклучам?

Има сега водоотпорен Сони. :icon_mrgr:

Се мислам помеѓу овие два телефони па ми треба мислење од некој кој повеќе се разбира:

Sony ericsson Arc S

images

Sony xperia Miro

images

Имам Black Berry Curve и сакам да знам како да напраам за да имам WI-Fi , и ми се појавува : Provisioning Wi-Fi Profiles ... Enter this PIN into your wireless router : xxxxxx .. Сега незнам како да го решам проблемот ако може помош .. фала

Доколку знае некој некоја добра GPS апликација, за offline mode нека пише, OS Android. Каде што може да се подеси мапата и да си работи offline.

Однапред благодарам

Не е баш за овде ама поврзано е.
Што треба на направам за да дознаам кој е сопственик на број од Т-Мобиле?
Дали има потреба од некои плаќања,некои пријави во полиција(пошо претераа цела вечер со ѕвонење)?
Па планирам малку да им го подгорам газенцето.

Не е баш за овде ама поврзано е.
Што треба на направам за да дознаам кој е сопственик на број од Т-Мобиле?
Дали има потреба од некои плаќања,некои пријави во полиција(пошо претераа цела вечер со ѕвонење)?
Па планирам малку да им го подгорам газенцето.

Па нели имаат опција Т-Мобајл да можат да ти кажат чив е бројот на постпејд. Би требало да ти го кажат.
--- надополнето: 8 септември 2012 во 09:54 ---
Се мислам помеѓу овие два телефони па ми треба мислење од некој кој повеќе се разбира:

Sony ericsson Arc S

images

Sony xperia Miro

images

Компарација мечка - лисица. :ROFLMAO: Arc S-от нормално.

Епа вака имам Нокиа C2 и кога одам на интернет ми излева ова:
Аутентификацијата на пакет дата. е неуспешна...Линкот не е достапен (n) До сеа не сум активирал пакет дата па ако можи некој да ми даде упатства . Благодарам однапред ...поздрав :)

Ќе може ли некој да дае помош или не...Итно е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom