imam SonyEricsson vivaz pro u8
ako mozhi da mi kazhite od kaj da si simnam besplatni igri i aplikacii
ako mozhi da mi kazhite od kaj da si simnam besplatni igri i aplikacii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Испрати СМС со текст NULA STOP или јависе на 141221 и следи упатстваАктивирав бесплатни разговори кон ONE 500 минути мислам. Проблемот е што плаќам 79 денари, а не ни зборам со никој на ОНЕ. Како да го исклучам? Постојано ми зима пари
SonyEricssonXperia X10 Mini aj edna pomos dali e dobro telefoncevo planiram da go zemam dali vredi za parite ?
Која цена се маска и полнач за Самсунг G600 со се промена на маската?
Морам да се цитирам стварно ми требаат овие 2 работи,ај полначот не толку колку маската :/ Aко некој знае...
Скршена е маската или поради гребаници?Морам да се цитирам стварно ми требаат овие 2 работи,ај полначот не толку колку маската :/ Aко некој знае...
Скршена е маската или поради гребаници?
Не не,телефонот си работи нормално и ми го дадоа гага,само нема капаче позади изгубено е,тоа што е изгребан не ми е толку важно.
Викаш дека многу слабо те слушаат, јас како што знам нема таква опција на било кој телефон за да одредиш колку силно да те слуша другата страна. Најверојатно имаш хардверски проблем т.е. нешто во врска со микрофонот. Значи носи го на сервис.Ме интересира во врска со Samsung Galaxy S GT I9000.
Од пред една недела имам проблем, многу слабо ме слушаат кога зборувам, а сите можни опции за повици се на највисок звук поставени. Се сомневам дека е можеби поради тоа што пред две недели ми падна, ама беше со маската, и не верувам да се има нешто оштетено. Ве молам за помош да не имам стиснато некоја “скриена“ опција или па да го носам на сервис да го исчистат малце. Фала однапред.