Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
imam SonyEricsson vivaz pro u8
ako mozhi da mi kazhite od kaj da si simnam besplatni igri i aplikacii

Активирав бесплатни разговори кон ONE 500 минути мислам. Проблемот е што плаќам 79 денари, а не ни зборам со никој на ОНЕ. Како да го исклучам? Постојано ми зима пари

Активирав бесплатни разговори кон ONE 500 минути мислам. Проблемот е што плаќам 79 денари, а не ни зборам со никој на ОНЕ. Како да го исклучам? Постојано ми зима пари
Испрати СМС со текст NULA STOP или јависе на 141221 и следи упатства

Имам HTC Sensation. Од пред некој ден кога ќе уклучам видео кое го имам снимено нема звук или на Youtube кое и да е видео исто нема звук. Media Volume е до крај ама пак нема звук. Чаре некое ?

SonyEricssonXperia X10 Mini aj edna pomos dali e dobro telefoncevo planiram da go zemam dali vredi za parite ?

Другарка сака да земе iPhone 4S од Америка ама не е сигурна дали тука може да се декодира.
Може ли? :)

Која цена се маска и полнач за Самсунг G600 со се промена на маската?

Морам да се цитирам стварно ми требаат овие 2 работи,ај полначот не толку колку маската :/ Aко некој знае...

Морам да се цитирам стварно ми требаат овие 2 работи,ај полначот не толку колку маската :/ Aко некој знае...

Не вреди другар, ко прво нема да најдеш маска а и да најдеш не се исплати за тој модел
полнач повели на ПП ама маска јок

Отприлика колку би можел да го шитнам Сони Ериксон Виваз?И колку идат Блекбери болд моделите, на старо?

Скршена е маската или поради гребаници?

Скршена е маската или поради гребаници?

Не не,телефонот си работи нормално и ми го дадоа гага,само нема капаче позади изгубено е,тоа што е изгребан не ми е толку важно.

Не не,телефонот си работи нормално и ми го дадоа гага,само нема капаче позади изгубено е,тоа што е изгребан не ми е толку важно.

Епа капаче и пуњач :)

Ме интересира во врска со Samsung Galaxy S GT I9000.

Од пред една недела имам проблем, многу слабо ме слушаат кога зборувам, а сите можни опции за повици се на највисок звук поставени. Се сомневам дека е можеби поради тоа што пред две недели ми падна, ама беше со маската, и не верувам да се има нешто оштетено. Ве молам за помош да не имам стиснато некоја “скриена“ опција или па да го носам на сервис да го исчистат малце. Фала однапред.

Ме интересира во врска со Samsung Galaxy S GT I9000.

Од пред една недела имам проблем, многу слабо ме слушаат кога зборувам, а сите можни опции за повици се на највисок звук поставени. Се сомневам дека е можеби поради тоа што пред две недели ми падна, ама беше со маската, и не верувам да се има нешто оштетено. Ве молам за помош да не имам стиснато некоја “скриена“ опција или па да го носам на сервис да го исчистат малце. Фала однапред.
Викаш дека многу слабо те слушаат, јас како што знам нема таква опција на било кој телефон за да одредиш колку силно да те слуша другата страна. Најверојатно имаш хардверски проблем т.е. нешто во врска со микрофонот. Значи носи го на сервис. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom