Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако знае некој да ми одговори, дали на htc trophy може да се сними андорид оперативен систем наместо windows што си го има фабрички?
Штета? Од кога е штета да се користат чкартни кинески телефони кои се распаѓаат во кутија додека седат на излог?
Од кога е шетата да се користат телефони кои дури ни фабриката во својата држава не произведува резервни делови и дополнителна опрема за истите?
Т-Мобиле Пулс а.к.а. Хуавеј У8220 е еден од најпродаваните хуавеи телефони на светот па сеуште неможе да се најде за него оригинална батерија, маска, екран или конектор за полнење - освен ако не е изваден од телефон.
Дали постои некој квалитетен навигационен софвер како гарминот што е, ама за андорид?
SE SNAJDE LI!? XD AKO NE ISKUCAJ NA YOUTUBE: HOW TO FIX 3259 ERROR. I GLEJ SI SEA IMA IOS 5 VALJDA ZNAES?Имам iPod Touch 3-та генерација а неможам да му напраам апдејт на софтверот на iOS 4.2? Моментално имам софтверска верзија: 4.0.2 и секој пат кога пробувам да го апдејтувам добивам err= -3259...
Помош?
Квалитетни футроли за телефони кј можам да најдам?