Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ај едно прашање,
Имам LG Optimus Chic, и кога одам да му направам update ми вика connection failed, а иначе имам интернет и можам да симнувам апликации од маркетот. Знае некој до што може да е проблемот.

Мојот (Nokia 5530 XpressMusic) се исклучува на моменти. Некугаш и по 5 пати во ден а некугаш и по 2 недели не се исклучува. Да не му се има десено на некој пред тоа па да знае што е проблемот.

се исклучува ли кога ке го потчукниш? ако се исклучува тогаш лабава ти е батеријата, решение- хартија под капаче

Ај ако може некој да ми каже некоја страна да спуштам нешто апликации игрици и нешто корисно за LG KM900 Arena?? Ќе му бидам благодарен на тој што би сакал да ми помогне...........

Имам iPod Touch 3-та генерација а неможам да му напраам апдејт на софтверот на iOS 4.2? Моментално имам софтверска верзија: 4.0.2 и секој пат кога пробувам да го апдејтувам добивам err= -3259...

Помош?

Сакам да купам половен nokia 5800, дали се добри телефони и на што треба да обрнам внимание кога ќе купувам?

Прашањево може ми е глупаво, ама за што служи оваа 3G мрежава?
Гледам дека телефонот ми ја поддржува и некаде читав дека 3G-интернетот бил многу брз, колку го наплаќаат T-Mobile?

--- надополнето ---

Сакам да купам половен nokia 5800, дали се добри телефони и на што треба да обрнам внимание кога ќе купувам?

Добри се.
Е сега зависи што конкретно те интересира? :)

Кога ќе го купуваш обрни внимание да не му е менуван продукт-кодот преку компјутер и некои слични хакерски чуда бидејќи во тој случај може да имаш проблем при апдејтирање на софтверот и др.

Може ќе ви звучи глупаво,но не се разбирам од телефони па да си прашам :)
Ми треба телефон со GPS навигација,некој предлог? (некој поефтин)

Може ќе ви звучи глупаво,но не се разбирам од телефони па да си прашам :)
Ми треба телефон со GPS навигација,некој предлог? (некој поефтин)

Некоја Nokia (N95 пример)

кај да најдам да симнам драјвер за Самсунг Е250...цд-во шо го иам дома 2 години тамам си работеше..сеа инсталирам се...и коа треба да одам таму за Connect за преку усб кабел..нејќе да се конектира..?

Sakam da zemam Nokia N-97 ali ko sho chitam po forumov nekoi vikaat deka e odlichen telefonot , nekoi vikaat deka e uzhas :) Vashe mislenje ? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom