Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
1000 ден. :|

Многу бе братче... шо е ова ко од злато да е кабелот ццц скапаници..

Фала многу инаку ќе видам што ќе праам.

Имам Nokia 5530 XpressMusic. Го вратив телефонот на фабрички. И сега неможам да си креирам профил. Како тие silent, meeting, general... Ако знае некој? Како да го поправам тоа. Повторно правев апдејт на совтверот и пак тој проблем. Помош.. :toe:

Imam nokia N82 i ne mozam da prebacuvam podatoci preku USB kabel od mobilen na kompjuter. Ni blututot ne raboti ( a od telefon na telefon si raboti bez problem ) dajte care za ova. Pozdrav

Се снајдов за кабел, фала друже :)

Од кај го зема и колку го плати ако не е тајна?

А кабелот е скап зашто е направен од јаболко :)

Кај мене корун имаш каблиња :) и тоа од 200 па нагоре цени.
btw дојди помини земи си го сажемот, опраен е. Али батеријата тиња :/

Кај мене корун имаш каблиња :) и тоа од 200 па нагоре цени.
btw дојди помини земи си го сажемот, опраен е. Али батеријата тиња :/

Што и фале на батеријата бре? Држи по некои 2-3 дена при нормална работа :)
И дали имаш таму или од некој или некако.... iPhone 3GS 32 GB?
И што е разликата на каблите на тие од 200 и на истиот од 1000 ден?

На тој од 1000 денари некој има ќар 820 денари :)

Ајде намини вторник после ручек или среда кога сакаш. Очекувам 3 ај фончиња 3gs да ми стигнат ама од колку, какви, во каква состојба појм неам. Исто така и Desire, HD2 и i9000ка една ќе ми стигне.

btw не го тестирав телефонот дали навистина држи 2 или 3дена, но имам полначи кои кажуваат со колку мах се полни батеријата и многу брзо се наполни т.е. за неполни 4-5 минити на 90% додека регуларна батерија од 900mah што трае 2 до 3 дена на тој полнач и требаат 20 минути за да се наполни :)

isto taka...posledniot.....samo nemoj da te lazi umot blackberry-to da go zemas.....

Не е нешо у ред блекберито?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom