Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Имам проблем со 5800

Сите контакти ми се на СИМ и сега не ми ги чита, вика Unable to acces contacts saved to SIM.

Има чаре? :D

Имам проблем со 5800

Сите контакти ми се на СИМ и сега не ми ги чита, вика Unable to acces contacts saved to SIM.

Има чаре? :D

Хммм ... рестарт, формат, апдејт ... треба да помине со нешто од ова :helou:

Aj kazete sto da zemam mi davaat MDA compakt 4 ili HTC tilt 2 koj e podobar i koj mozi da go prodadam polesno?

Сакам да земем Nokia 6233. Ако има некој што сака да го продаде нека пише да се договоримо за цена или ако знае каде би можело да има нека пише . 50 T-home продавнице пројдов нигде не најдов :/

Сакам да земем Nokia 6233. Ако има некој што сака да го продаде нека пише да се договоримо за цена или ако знае каде би можело да има нека пише . 50 T-home продавнице пројдов нигде не најдов :/

Па кај бараш во т-мобиле телефон стар околу 5 години :toe: тешко и половен да најдеш, цена околу 30 евра реално треба да оди

дали знае некој дали чинат телефоните произведени во кина(колку се квалитетни) пример iPhone 3GS 32Gb .... поздрав, очекувам одговор, фала од напред.

дали знае некој дали чинат телефоните произведени во кина(колку се квалитетни) пример iPhone 3GS 32Gb .... поздрав, очекувам одговор, фала од напред.

Немој. Толку :)

Не ми е јасно што кажа т.е не те разбирам кажи појасно :D од што квалитет е телефонот висок низок среден. убав, неубав.. :D

Квалитетот е кинески (читај чкартоини), телефонот.... не ми доаѓа да го наречам телефон а не па ајфон, зашто со ајфон имаат заедничко......... немаат :)

Чим сум пишал НЕМОЈ, значи... :) :) :)

Јас не би зел кинеско лајно (ајфон) во никој случај. Ти како сакаш :)

Благодарам на двајцата, поздрав.

Колку чини батерија за нокиа Н96 неморат да е оргинал само кажете. Поздрав

Сите ај фони се произведени во кина, убаво пишува позади на маската. Само се склопени во ејпл калифорниа.

Сите ај фони се произведени во кина, убаво пишува позади на маската. Само се склопени во ејпл калифорниа.
Да, ама и сам ја знаеш разликата меѓу вистинскиот Iphone и тие другите....

Не се прозведени во Кина, убаво си пишува- дизајнирани од Епл во Калифорнија а Склопени во Кина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom