Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Кажете ми како да префрлам контактите од компјутер на Нокиа 6600.

Контактите ги имам на .xls и .med formati.

Пробав со MOBILedit! нејке.

Некој друг испробан програм !!!???

Кажете ми како да префрлам контактите од компјутер на Нокиа 6600.

Контактите ги имам на .xls и .med formati.

Пробав со MOBILedit! нејке.

Некој друг испробан програм !!!???

Пробај со MyPhoneExplorer..:smir:

Некој да не знае кај да најдам футрола за Нокиа 5800 Xpress Music ?! Во Alpha Copy ќе добиеле за 2-3 недели, а мене не ми се чека толку... Фала однапред.:helou:

Кај може да се најде маска за Sagem My501X? И за колку ?

sageMY501X.jpg

Фала пријателе... Рачно си завршив работа 360 броја (one-by-one)
:nesvest:

втффффф???? аре ју крејзиии??? хихиихих звер...

него, за Д900и слајдовите бе...мн тешко одат,дајте подетално кажете како да ги подмачкам некако..1год е стар моб

Кај може да се најде маска за Sagem My501X? И за колку ?

sageMY501X.jpg
на гсммкд еден продаваше :) има ваков телефон испран, маската му е гланц.

iam K850i i me interesira dali na negoviot media pleer moze da se vrti brzo napred i nazad
pr.nekoe filmce sakam da go pustam od sredina da go gleam.

ima li chare?po sto ne gleam takvi opcii:toe:ima samo play i stop

Па филмчето го пушташ као видео што пушташ и неверувам дека има брзо напред и назад :helou: провери со тастерите задржи ги налево или надесно за брзо напред и назад...

Имам телефон Sony Ericsson S302, сакав да го инсталирам речникот Smart Mobile Dictionary, но кога стискам на Install, ми вели Operation failed. Претходно го симнав од интернет како .jar фајл и потоа преку УСБ го пренесов во фолдерот Other.
Ќе можете ли да ми кажете каде грешам при инсталирањето? Вака ми прави и кога сакам да симнам друга апликација. Инаку на сајтот си пишува дека мојот телефон има подршка за таа програма.

Не знам дали е прашањево за тука, ама ќе постирам, да не отворам тема за џабе.

Што ми е потребно за да ставам забрана за број на мојот мобилен, да не може да ми врти исклучиво еден број? Претплатник сум на Космофон. Само да отидам до Космофон центарот и да ја побарам услугата или треба уште нешто друго?

Не знам дали е прашањево за тука, ама ќе постирам, да не отворам тема за џабе.

Што ми е потребно за да ставам забрана за број на мојот мобилен, да не може да ми врти исклучиво еден број? Претплатник сум на Космофон. Само да отидам до Космофон центарот и да ја побарам услугата или треба уште нешто друго?

Што телефон имаш ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom