Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам нокиа е66. Темите што ги најдов на нет се со екстензија .sis Кога ќе пробам да ги инсталирам телефонот дава error. дали тие теми не се за оваа верзија на нокиа или не ги ставам на точното место во телефонот ??
Пробав и од таму. Кога ќе ги префрлам на моб. ми дава еrror кога ќе пробам да ја инсталирам..
*2767*3855# нека внесе и кодот ќе му биде 00000000.епа вака брат ми има самсунг д 900 и и има код на сликите ама го заборави го однесовме на сервис ни рекоа дека незз помос ако мозе ама итно
Имам P990i и сакам да направам трампа за HTC trion xda....
Дали вреди, и ако може некој да сподели со мене искуства у врска со HTC, пошо ми нема до сега дојдено у раце таков уред - па да не одам на слепо :salut:
Ако ти е мерак за windows mobile ЗИМАЈ ГО ... карактеристиките се тука некаде ... windows ке му ставиш 6.1 има и 6.5 бета верзии ама не се сигурни ... 6.1 со манила и ќе биде топ :helou:
ок другар фала :helou:....само имам уште едно прашање : колку има RAM меморија? - ако е 64МВ шо знам, + и системот ако си зема дел од рамот не би ми бркало работа, инче телефонот имал windows 6.1![]()