Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера вечер ... ми го украдоа телефонот Сони Ериксон w200 (ali na maskata pisuva k310)
Доколку некој од сопственициве на мобилари ... добие таков телефон на декодирање/или што и да е . . . нека прати ПП одма.

Фала однапред.:back:

Uslugata se odnesuva samo na post-pejd korisnicite i cini 150 denari+19%DDV=okolu 170denari!

Fala. Znaci nisto. Nema vrska.
Novo prasanje :smir: : Od T-mobile, dali uste vazi ponudata 400 za 200 ili sega e samo 200 za 200? I daj kazete nekoja eftina ponuda za muabeti, bez razlika na koj mob operator, samo pri pejd da e. Tnx

Aј ако знае некој да ми каже шо да направам. Имам број од космофон. Вчера 3 пати го промашив пинот(уште не бев при свест) и сега ПУКОТ го бара а картицата на која го има пукот никаде ја нема,цела куќа ја пребарав... Чаре некое ???

Aј ако знае некој да ми каже шо да направам. Имам број од космофон. Вчера 3 пати го промашив пинот(уште не бев при свест) и сега ПУКОТ го бара а картицата на која го има пукот никаде ја нема,цела куќа ја пребарав... Чаре некое ???

ке си идес во космофон и ке си казес со кој си зборел последните 3 пати или кој те фатил ако незнаес е тогас незнам со да ти казам

ееее вака сега, имам самсунг Д900И, и си симнав е-бади месенџер, го инсталирав, се логирав еднаш писав на другари,и го исклучив,пробивам после пак да влезам нејќе, стој на стартинг е-бади,и не мрда, бробав реинстал и пак исто,застанува на инсталинг ленгвич, шо може да му е ??како да го направам??

имам самсунг е250 и мемориска картица на него ама картицата почна да ми прави проблеми после поврзуванјето со компјутер на моб немозам да ја отворам ми вика формат ај си викам еднаш ама почна нонстоп тоа да го прави пробувам кај сестра ми на Д900 сака пробувам на Г600 сака само на мојот несака и го ставам само тел без мемориската на комп ми го наога како читач за картици чаре некое ?????????

Fala. Znaci nisto. Nema vrska.
Novo prasanje :smir: : Od T-mobile, dali uste vazi ponudata 400 za 200 ili sega e samo 200 za 200? I daj kazete nekoja eftina ponuda za muabeti, bez razlika na koj mob operator, samo pri pejd da e. Tnx
Сеуште е 400 за 200:wink:

имам самсунг е250 и мемориска картица на него ама картицата почна да ми прави проблеми после поврзуванјето со компјутер на моб немозам да ја отворам ми вика формат ај си викам еднаш ама почна нонстоп тоа да го прави пробувам кај сестра ми на Д900 сака пробувам на Г600 сака само на мојот несака и го ставам само тел без мемориската на комп ми го наога како читач за картици чаре некое ?????????
*2767*3855# - ке ти го форматира телефонот, најверојатно некој системски фајл од компјутерот го зезнал телефонот, ако не помине така.
тогаш подари и ја картичката на сестра ти а за тебе купи си друга ;)

ееее вака сега, имам самсунг Д900И, и си симнав е-бади месенџер, го инсталирав, се логирав еднаш писав на другари,и го исклучив,пробивам после пак да влезам нејќе, стој на стартинг е-бади,и не мрда, бробав реинстал и пак исто,застанува на инсталинг ленгвич, шо може да му е ??како да го направам??
ги копираш и јар и јад фајловите така?

ако ја следиш се регуларно процедурата и не ти успева, пробај со некој друг јава месинџер, ако неќе ни така ресет на телефонот.

*2767*3855# - ке ти го форматира телефонот, најверојатно некој системски фајл од компјутерот го зезнал телефонот, ако не помине така.

ги копираш и јар и јад фајловите така?

ако ја следиш се регуларно процедурата и не ти успева, пробај со некој друг јава месинџер, ако неќе ни така ресет на телефонот.

колку пари кај тебе ресетот??

Sagem My721x
Sagem_my721X.gif

Го бива ли телефонов. Јаки ,салби страни???

фала ова помогна само да видиме за колку време :aplauz: :aplauz:

Sagem My721x
Sagem_my721X.gif

Го бива ли телефонов. Јаки ,салби страни???
за цената се исплати, негативно е што нема резервни делови, во стил на маска, дисплеј, тастаура, батерија и полњач.
иначе доста чиста слика вади, викендов имав шанса да го разгледам.
декодирање за него е 900 денари ;) :pos:

Ако знае некој да ми каже како да префрлам слики, музика од PC на мобилен преку блутут.

Имаш ли bluetooth dongle (односно бљутут адаптерче за компјутерот) или пак вграден bluetooth во компјутерот?..Што телефон имаш, некои подржуваат само handsfree...software за блутут адаптерот?...:toe:
Кажи што имаш па радо ќе помогнеме...:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom