Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
најверојатно неможеме да најдеме...

Nekoj da znae zaso sony er pc suiteza p 990i da go vrzam so pc ne pominuva (mrouter ne radi) help....dajte nekoja druga probav i so float i so my phone con neke....

а компјутерот го наоѓа телефонот како Сони Ериксон П990? во дивајз менаџер?

Дали се наоѓа дисплеј за SonyEricsson w700 и колку пари е сосе инсталација?

1600 денари со монтажа.

Некрофилија, 2 прашањa за тебе. Види сега, новиот iPhone 3G на американскиот пазар ќе биде пласиран со цена од 200 долари. Чисто информативно прашувам, дали знаеш кога би пристигнал телефонов на македонскиот пазар и отприлика колку би му се движела цената? И друга работа: ако се купи овој телефон од САД, а се донесе тука за користење, ќе му треба ли декодирање или нешто слично? Знам дека сеуште не е излезен овој модел ама чисто прашувам ако знаеш па да ми кажеш :)

Некрофилија, 2 прашањa за тебе. Види сега, новиот iPhone 3G на американскиот пазар ќе биде пласиран со цена од 200 долари. Чисто информативно прашувам, дали знаеш кога би пристигнал телефонов на македонскиот пазар и отприлика колку би му се движела цената? И друга работа: ако се купи овој телефон од САД, а се донесе тука за користење, ќе му треба ли декодирање или нешто слично? Знам дека сеуште не е излезен овој модел ама чисто прашувам ако знаеш па да ми кажеш :)

колку што приметив имаш 2 прашања во едно.

значи, неможам пред време со сигурност да зборам.

се што знам за да го земеш новиот ај фон 3г е дека мора да си Американски државјанин, да склучиш договор од 2 години и да платиш 200 долари, за слободен пазар овој ај фоун сеуште нема никакви информации дека ќе може да се продава, кога ќе дојде кај нас - кога некој американски државјанин ќе го донесе кај нас или некој наш државјанин со американски пасош.

не знам дали би можела една личност да земе повеќе ај фоуна, но и да може - ќе мора толку сметки да плаќа колку што земала телефони - што значи дека цената на моменталниот ај фоун што е познат низ целиот свет нема шанси да падне туку напротив уште повеќе ќе порасне а ако има некој фраер што ќе го продаде ај фоунот - сигурно нема да го даде за 6-700 евра нели?

а за декодирање дека ќе може, сигурно тоа... можеби нема одма само што ќе излезе но ејпл немаат многу искуство во MNC + MMC / NCK кодови - затоа нивната платформа само што ќе излезеше некоја верзија за помалку од месец дена, да не кажам кога илзезе 1.1.4. верзија за помалку од 3-4 саати ја пробија.

Некро друже... ја глеав на www.О2.co.uk и пишува дека на 11 Јули ке биде достапен во нивните продавници дури и во припејд :) Може дури да си закажеш да ти се јават коа ке биде стигнат во продавниците :) Што би значело дека истиов ке биде во Мк МНОГУ побрзо отколку што ти мислиш.

фино инфо, се надевам дека ќе биде вистина...

Јас веке ангажирав една пријателка да отиде и види колку ке биде цената... ако навистина е прифатливо... уште во Јули ке стигне првиот примерок во Мк :) А за декодирање и останато... за тоа ..потоа.Е ако се испоостави дека неможе... ке имам Ипод од 8 гига :)

da li postoje Garmin mape za Makedoniju i ako je neko koristio kako su uradjene tj. koliko su precizne i detaljne?

леле кажете како да исклуцам интернет на мобилниов инаце имам самсунг Е250 и мн ме нервира интернетот и дали тоа Е горе е поврзано со интернетот(ВАП) ваљда.МОРАМ ДА ГО ИСКЛУЦАМ НЕТОТ .....помос?????????

леле кажете како да исклуцам интернет на мобилниов инаце имам самсунг Е250 и мн ме нервира интернетот и дали тоа Е горе е поврзано со интернетот(ВАП) ваљда.МОРАМ ДА ГО ИСКЛУЦАМ НЕТОТ .....помос?????????

немозес!

тоа ејџ ништо не пречи, почеста појава е кај самсунг...
и зошто да го исклучуваш интернетот ако не го користиш, нема да ти собирам од сметка... или? не те разбрав најверојатно...

Dobro be ke mi kaze nekoj kako da stavam programi na samsung e 200 ili ne???
so softpick ne biva drugo care ili kolku ke bide da mi go napravat da moze???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom