Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
немаат опција тие самсунзи, се што сликаш, снимаш или примаш - иде прво во телефонската меморија, мемориската картичка служи само како екстерна меморија за податоците одпосле да се ископираат или преместат во неа за да се ослободи телефонската меморија, кај самсунг можеби е мана за некого но за повеќето е предност тоа што не ја користи директно мемориската картичка како примарна меморија...Ајде јас едно просто прашање да поствам.
Ме замолија да наместам на Самсунг U600 дифолтна дестинација на фајловите пренесени преку блутут да биде мемори картата. Еве цел саат се мачам да ја најдам опцијава ама нешто не ми оди :-(
Хелп, плис...
некро нема мени сетингс во гејмс и аппс и не работи на моето лг то е за поновите модли
пробај тури *2767*3855# и чекај 1 минута, ако не помине со оваа солуција, однеси го на сервис, може или да ти е отштекана камерата од лежиштето, или да ти е повредена камерата од влага/удар или да ти е флет кабелот во прашање...mi treba golema pomos vaka imam samsung x 510 i koga sakam da uklucam kamerata da slikam vi pisuva kamerata e isklucena resenie?
сеуште не е возможно преку бокс т.е. кабел да оди декодирањето, може преку логови но моментално не е активен ЛЏ серверот, беше до пред 2 недели 50евра декодирање, очекувам некаде после 15јуни да го пуштат пак, има мали шанси да биде или поефтин или поскап за 5/10 евра...
во секој случај, прашање е и време се чека од 5 до 15 работни дена за кодот...
и уште нешто, до сега не ми паднал овој телефон во раце, има шанси и да работи само на 128к картички, како што се и повеќето елџиа од 3г.
Necro брате помагај....
Иам сониериксон к550и...се е ок...ама кога сакам да пуштам некоја музика или звук,звукот е премногууу тивок(а притоа на најако е volume-то)....
Е сеа има финта(ако не ја откриев на време до сеа ќе го фрлев телефонот)...а финтата е:
Треба да го пуштам алармот да заѕвони...и ко да му праи рефреш на софтверот, и тек тогаш можам да пуштам музика со целосна јачина на звукот...ама за жал после 30мин отприлика,пак истата работа се случува...пак треба алармот да го навивам да изѕвони за да можам да пуштам песна или звук(значи не е сјебан звучникот)...
А исто така и батеријата ми покажува само празно,пола и фул...а треба да покажува повеќе одделувања...
п.с Му напраив ресет,формат,upgrade ....и пак исто....помагај брате!!!![]()
можеби резолуцијата на тоа видео.Видеото кое го снима телефонот е 3gp но кога ќе ставам во телефонот видео со ист формат кое не е снимено од телефонот не можи да го отвори. Ако знаето во што е проблемот помагајте.