Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Некро MMC мемориски картици ценовник:pipi:

miniSD 512mb - 450 денари
miniSD 1gb - 550 денари
miniSD 2gb - 800 денари

microSD 512mb - 450 денари
microSD 1gb - 550 денари
microSD 2gb - 900 денари
microSD 4gb - 1650 денари

ММCmobile - 512mb - 500 денари
MMCmobile - 1gb - 700 денари
MMCmobile - 2gb - 1200 денари

MemoryStick Pro Duo 512mb - 900 денари original SanDisk
MemoryStick Pro Duo - 1gb - 1300 денари original SanDisk
MemoryStick Pro Duo - 2gb - 1900 денари original SanDisk

MemoryStick Pro Duo - 512mb - 700денари copy of Sony
MemoryStick Pro Duo - 1gb - 700денари copy of Sony for Camara, Laptop and PSP
MemoryStick Pro Duo - 1gb - 900 денари copy of Sony for Mobile Phones

Micro M2 - 512mb - 800 денари
Micro M2 - 1gb - 1200 денари
Micro M2 - 2gb - 1800 денари

SD - 1gb - 400денари
SD - 2gb - 650денари
SD - 4gb - 1100денари

XD Picture - 512mb - 1300денари
XD Picture - 1gb - 1500денари

Ајде јас едно просто прашање да поствам.
Ме замолија да наместам на Самсунг U600 дифолтна дестинација на фајловите пренесени преку блутут да биде мемори картата. Еве цел саат се мачам да ја најдам опцијава ама нешто не ми оди :-(

Хелп, плис...
немаат опција тие самсунзи, се што сликаш, снимаш или примаш - иде прво во телефонската меморија, мемориската картичка служи само како екстерна меморија за податоците одпосле да се ископираат или преместат во неа за да се ослободи телефонската меморија, кај самсунг можеби е мана за некого но за повеќето е предност тоа што не ја користи директно мемориската картичка како примарна меморија...

има некои модели мислам што може да се направи директно во картичка да снима, прима и слика :D

некро помгагај имам LG S5200 и и се отепав од барање и никако неможам да најдам како се инсталира јава игра почна на нерви да ми оди

не се инсталира автоматски одкако ќе ја испратиш во телефонот?

никогаш не сум имал такво искуство со телефонов :/
ако ми дојде деновиве во рака и најдам слободно време да го прочепкам ќе ти пишам... т.е. ќе отворам тема за него... во меѓу време гуглај и би ти препорачал - http://gsmhosting.com./vbb http://forum.gsmmkd.com

не се инсталира. се инсталира само ако ја превземиш од интернет преку телефонот ама упм скапо е а се отепав од гуглање и ништо не најдов

aj probaj, sorry nemam lg za da ti dadam 100% istestirana solucija...
1. Go into Applications, menu no 5
2. Select settings no 3
3. Type in 3698#*#, and a secret java menu will appear.
4. Select No 1

mi treba golema pomos vaka imam samsung x 510 i koga sakam da uklucam kamerata da slikam vi pisuva kamerata e isklucena resenie?

некро нема мени сетингс во гејмс и аппс и не работи на моето лг то е за поновите модли

некро нема мени сетингс во гејмс и аппс и не работи на моето лг то е за поновите модли

не, напротив ова што ти го дадов е солуција за постарите модели на елџи како 8330/8310/8110

mi treba golema pomos vaka imam samsung x 510 i koga sakam da uklucam kamerata da slikam vi pisuva kamerata e isklucena resenie?
пробај тури *2767*3855# и чекај 1 минута, ако не помине со оваа солуција, однеси го на сервис, може или да ти е отштекана камерата од лежиштето, или да ти е повредена камерата од влага/удар или да ти е флет кабелот во прашање...

Некро колку е и дали може да се декодира ЛГ у960.. и која цена идат ми падна еден во раце па да знам дали се исплати иначе го цени 200 еврики

сеуште не е возможно преку бокс т.е. кабел да оди декодирањето, може преку логови но моментално не е активен ЛЏ серверот, беше до пред 2 недели 50евра декодирање, очекувам некаде после 15јуни да го пуштат пак, има мали шанси да биде или поефтин или поскап за 5/10 евра...

во секој случај, прашање е и време се чека од 5 до 15 работни дена за кодот...

и уште нешто, до сега не ми паднал овој телефон во раце, има шанси и да работи само на 128к картички, како што се и повеќето елџиа од 3г.

сеуште не е возможно преку бокс т.е. кабел да оди декодирањето, може преку логови но моментално не е активен ЛЏ серверот, беше до пред 2 недели 50евра декодирање, очекувам некаде после 15јуни да го пуштат пак, има мали шанси да биде или поефтин или поскап за 5/10 евра...

во секој случај, прашање е и време се чека од 5 до 15 работни дена за кодот...

и уште нешто, до сега не ми паднал овој телефон во раце, има шанси и да работи само на 128к картички, како што се и повеќето елџиа од 3г.

Значи кратко кажано не се исплати.. ок фала и уште една молба нокиа луна(користена недела дена) која цена иде ...

Necro брате помагај....

Иам сониериксон к550и...се е ок...ама кога сакам да пуштам некоја музика или звук,звукот е премногууу тивок(а притоа на најако е volume-то)....
Е сеа има финта(ако не ја откриев на време до сеа ќе го фрлев телефонот)...а финтата е:
Треба да го пуштам алармот да заѕвони...и ко да му праи рефреш на софтверот, и тек тогаш можам да пуштам музика со целосна јачина на звукот...ама за жал после 30мин отприлика,пак истата работа се случува...пак треба алармот да го навивам да изѕвони за да можам да пуштам песна или звук(значи не е сјебан звучникот)...
А исто така и батеријата ми покажува само празно,пола и фул...а треба да покажува повеќе одделувања...

п.с Му напраив ресет,формат,upgrade ....и пак исто....помагај брате!!!:vozbud:

Помош со видео на Sagem my 501x

Видеото кое го снима телефонот е 3gp но кога ќе ставам во телефонот видео со ист формат кое не е снимено од телефонот не можи да го отвори. Ако знаето во што е проблемот помагајте.

Necro брате помагај....

Иам сониериксон к550и...се е ок...ама кога сакам да пуштам некоја музика или звук,звукот е премногууу тивок(а притоа на најако е volume-то)....
Е сеа има финта(ако не ја откриев на време до сеа ќе го фрлев телефонот)...а финтата е:
Треба да го пуштам алармот да заѕвони...и ко да му праи рефреш на софтверот, и тек тогаш можам да пуштам музика со целосна јачина на звукот...ама за жал после 30мин отприлика,пак истата работа се случува...пак треба алармот да го навивам да изѕвони за да можам да пуштам песна или звук(значи не е сјебан звучникот)...
А исто така и батеријата ми покажува само празно,пола и фул...а треба да покажува повеќе одделувања...

п.с Му напраив ресет,формат,upgrade ....и пак исто....помагај брате!!!:vozbud:

пробај смени му дјравери за звук.
www.forum.gsmmkd.com - se секција, барај тјунирање на ДБ2020 или к800/к810 е иста платформа со к550 - како се менува кај нив, така и кај к550.

пријатно.

во врска со членот што бараше за декодирање елџи - зошто да не се исплати? милисш телефонот не вреди 50 евра?

п.с. луната ретко е барана на наш пазар, во секој случај ако ја дадеш над 300/350 евра биди среќен, последна цена на ново кај мене беше 380 евра април крај така нешо...

Видеото кое го снима телефонот е 3gp но кога ќе ставам во телефонот видео со ист формат кое не е снимено од телефонот не можи да го отвори. Ако знаето во што е проблемот помагајте.
можеби резолуцијата на тоа видео.
како и да е кој ерор ти го дава?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom