Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Што мислите за телефонцево т.е. pc pocket е Qtek 9090 планирам да го зимам половно па дали вреди и колку.
http://pocketpcdubai.com/i-mate_PPC/PDA2K/review_page1.html
imatepda2ktr1.jpg

Што мислите за телефонцево т.е. pc pocket е Qtek 9090 планирам да го зимам половно па дали вреди и колку.
http://pocketpcdubai.com/i-mate_PPC/PDA2K/review_page1.html
imatepda2ktr1.jpg

а да ти шитнам јас п990 за 150 евра со цела опрема?? мисалм дека ти е боље варијанта (не дека јас го имам ама сериозно боље варијанта ти е) 071528707

Се мислам дал да земам SONYERICSSON K550I ама незнам дали може мемориска да се стави ???

А инаку колку меморија има телефонот ?

а да ти шитнам јас п990 за 150 евра со цела опрема?? мисалм дека ти е боље варијанта (не дека јас го имам ама сериозно боље варијанта ти е) 071528707

Не овој Qtek 9090 повеке ми прави мерак , туку дали некој има искуство се телефонов да каже што како е...

Не овој Qtek 9090 повеке ми прави мерак , туку дали некој има искуство се телефонов да каже што како е...

Друже како што глеам процесор има добар 400-ка, рам 128 мб, огромен тач скрин + кверти тастатура телефонов е ТОП само камерата е вга што е најголема тапа кај покет пц-во ама јебига

иначе без опрема бар полнач и дата кабел не се исплати зошто тука многу тешко ќе најдеш такво нешто и воопшто делови се реткост.

е сеа зависи колку ти го даваат пиши па ке дискутираме

Каде можам да најдам драјвери за Motorola c650, да го симнам од нет за да можам да поврзам до компјутер ?

неам цд.

Каде можам да најдам драјвери за Motorola c650, да го симнам од нет за да можам да поврзам до компјутер ?

неам цд.

Ti go najdov drajverot na driverguide.com samo treba da se registriras, da verifikuvas e-mail i drugi gluposti. eve ti go linkot

http://members.driverguide.com/driver/detail.php?driverid=487461

jas go simnav moze i preku e-mail da ti go pratam ako nesakas da se registriras

Друже како што глеам процесор има добар 400-ка, рам 128 мб, огромен тач скрин + кверти тастатура телефонов е ТОП само камерата е вга што е најголема тапа кај покет пц-во ама јебига

иначе без опрема бар полнач и дата кабел не се исплати зошто тука многу тешко ќе најдеш такво нешто и воопшто делови се реткост.

е сеа зависи колку ти го даваат пиши па ке дискутираме

Знаци телефонов иде комплет со два пунаца две стпциња и сто све иде таму како што можеш да видиш на сајтот погоре знаци фулл опрема и ми го даваат за 7500 ден. едино што не можев да видам дали држи до 2гб картица или до 4гб. ма да не е битно многу. И тоа што камерата е ВГА нели и не е поентата на телефонот тоа така. :)

има начин да се избришат сликите или рингтоновите од телефонот шо се? Моторола Ц261

Знаци телефонов иде комплет со два пунаца две стпциња и сто све иде таму како што можеш да видиш на сајтот погоре знаци фулл опрема и ми го даваат за 7500 ден. едино што не можев да видам дали држи до 2гб картица или до 4гб. ма да не е битно многу. И тоа што камерата е ВГА нели и не е поентата на телефонот тоа така. :)

друже цената е ТОП ако не го земаш ти кажи ми јас би земал одма, или ако има уште еден ваков кажи ми

доволно е 2 гига картица а камерата и не ни битна
поздрав:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom