Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
мислам дека се сетираше тоа за подесување на фајлови некаде, не ми текнува моментално каде е поточно. Пробај во пораки во сетингс, other сетингс - мемори ин усе?

нема other settings???

епа изглеа дека не е симбианец ја нема таа опција, треба да пробуричкаш низ менито сигурно треба рисиајвед фајлс да има и да се подеси во картичка, ако не јас во теков на денови ке пробам на една моја.

имам, ама не функционираат како што треба, поради тоа што телефонот има само подршка за емпетројки, но не и емпетри плеер.

care ima? inace slusalkite mi se za slusanje muzika!!
нема, да имаше ќе ти го кажев во мојот претходен пост, имав едно време и оригинални слушалки - сепак не даваат задоволителен звук на емпетројките, а за разговор се нормално си функционираат. Додека кај Л7 И-тунес кој има фабрички вградено со софтверот епметројки екстра работат и орг. и неорг. слушалки.

Samo so kupiv od Germanos Samsung e590. Go dobiv so polna baterija i momentalno ja trosam.DAli toa e prav izbor ili trebase da ja polnam. I kako treba da ide prvoto vtorot polnenje. kolku sto znam ne se formira baterijata. No supacite od germanos koga im go kazav ova toie mi rekoa deka treba da polnam 8-10 saati. wtf. e sea ve prasuvam vas dali treba da ja polnam tolki 8-10 satii ili samo normalni 23-4 saati dodeka ne se napolni. blagodaram

Samo so kupiv od Germanos Samsung e590. Go dobiv so polna baterija i momentalno ja trosam.DAli toa e prav izbor ili trebase da ja polnam. I kako treba da ide prvoto vtorot polnenje. kolku sto znam ne se formira baterijata. No supacite od germanos koga im go kazav ova toie mi rekoa deka treba da polnam 8-10 saati. wtf. e sea ve prasuvam vas dali treba da ja polnam tolki 8-10 satii ili samo normalni 23-4 saati dodeka ne se napolni. blagodaram

најправилно е кога ќе ти каже дека е полна батеријата да го извадиш телефонот од полнење, користи го 10 минути и пак остави го да се полни додека не прекине, кога ќе прекине полна е батеријата и можеш најнормално да го користиш. Првите 3-4 полнења се многу битни да не се прекинува насред полнење или да не се надополонува батеријата. Како и да е избегнувај да го оставаш телефонот повеќе од 5-6 саати на полњач - значи никако по цела ноќ да не седи на струја (штетно е, аман кога ќе им дојде памет на тие од германос и др мобилари)
значи - кога ќе го извадиш од пакет, ја празниш батеријата додека не каже дека е празна, ја оставаш да се наполни додека не се наполни до крај т.е. додека не престане да полни и ја користиш најнормално додека не се испразни повторно.
тоа по 10/12 саати беше препорачливо за Никел Метал и Никел Кадмиум батериите оти се на друга база правени и кога стојат подолго тие батерии се прави како мраз нивната ќелија и мора подолго време во струја да седи батеријата за да се разработи. Литумот последниве 10 години ги заменува целосно тие батерии и пред се е полесен и подобар за работа.

како и да е, оти сеуште не ми паднал ваков телефон во рака, би те замолил да провериш - дали прима т-мобиле или вип картички???

поздрав.

fala mnogu za brziot odgovor. a odgovor na tvoeto prasanje dali moze da se koristi druga karticka ke dobies nabrzo. inaku telefonot e zakon no nekako e mnogu mal.no sepak go zemav kako poklon za mojata majka na koja odlicno ke i koristi

Луѓе помагајтеее !!!

имам многу добар скрин сејвер ама е во *.swf формат што значи иде преку флеш плеер

е сеа како јас да го ставам на скрин сејвер на мојава Н80-ка

ај кој знае нека пише !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

дај кажувајте мислење !!!

пробал некој со програмче или било како ?

:salut:

Да не знае некој како да ја активирам опцијата за снимање јава игри на Samsung s410i?

Пробав со...
*#9998*4678255#
*#9998*52854678255#
*#9998*5285#

И на сите добивам "Incorrect Entry" мобилниот е HPE инаку...

Да не знае некој како да ја активирам опцијата за снимање јава игри на Samsung s410i?

Пробав со...
*#9998*4678255#
*#9998*52854678255#
*#9998*5285#

И на сите добивам "Incorrect Entry" мобилниот е HPE инаку...
прв пат слушам дека самсунг има опција за активирање на јава игри, колку што знам тој си прима јава, само што нема инсталер... мораш преку посебен суит тоа да го работиш, планирам од следната недела да изгубам малце време и најверојатно ќе има на форумов тема отворено за тоа со сите потребни алатки за сите попознати модели на Самсунг.
п.с. почнав да се професионализирам за нив, моментално можам се да им работам освен лизгачи да им пеглам и апликации да им инсталирам :) хаха...

прв пат слушам дека самсунг има опција за активирање на јава игри, колку што знам тој си прима јава, само што нема инсталер... мораш преку посебен суит тоа да го работиш, планирам од следната недела да изгубам малце време и најверојатно ќе има на форумов тема отворено за тоа со сите потребни алатки за сите попознати модели на Самсунг.
п.с. почнав да се професионализирам за нив, моментално можам се да им работам освен лизгачи да им пеглам и апликации да им инсталирам :) хаха...

Епа колку што јас знам, со *#9998* влегуваш во "secret" менито на Samsung и таму со одредени бројќи можеш да вклучиш или исклучиш некои опции...
На пр.
4678255# <<-- install
52854678255# <<-- javainstall
*5285# <<-- java
Знам дека на D900 работи, но истите овие кодови не се фаќаат на S410i. Од кога ќе влезеш во тоа мени треба да се вклучи опцијата midlets и потоа веќе внесени игри во "Other files" може да се инсталираат и нормално, да се стартуваат на телефонот без додатен софтвер. Ако сакаш пробај дали работат кодовите на други модели од Samsung, а и баш би сакал да го знам твојот начин за аплоадирање на игрите во телефонот :)

Луѓе помагајтеее !!!

имам многу добар скрин сејвер ама е во *.swf формат што значи иде преку флеш плеер

за сони ериксон знам дека за користење флеш позадини треба да ставиш пач,а претпоставувам дека и за самсунг е така

незнам бе друже на повеке форуми странски за мобилни прашував ми дадоа некои програми ама ништо од нив

ако пробал некој на симбиан s60v3 нека каже како може

Епа колку што јас знам, со *#9998* влегуваш во "secret" менито на Samsung и таму со одредени бројќи можеш да вклучиш или исклучиш некои опции...
На пр.
4678255# <<-- install
52854678255# <<-- javainstall
*5285# <<-- java
Знам дека на D900 работи, но истите овие кодови не се фаќаат на S410i. Од кога ќе влезеш во тоа мени треба да се вклучи опцијата midlets и потоа веќе внесени игри во "Other files" може да се инсталираат и нормално, да се стартуваат на телефонот без додатен софтвер. Ако сакаш пробај дали работат кодовите на други модели од Samsung, а и баш би сакал да го знам твојот начин за аплоадирање на игрите во телефонот :)

си пробал на D900? оти јас сум модератор на многу странски форуми за мобилни телефони и најчесто ги банираме тие кои даваат лажни надежи...

у стил на печ фајл за некој симбианец бла..бла.. прочитал типот на некој трет форум некој 4ти типац што го лажел него и овој само ископирал без да проба и сеа е најфраер :):pos2:

ве молам, давајте информации кои сте ги пробале вие лично и сте задоволни од нив.

Луѓе помагајтеее !!!

дај кажувајте мислење !!!

пробал некој со програмче или било како ?

прати ми го скрин сејверот по пп, закачи го на http://uploadyourfiles.de или закачи го на форумов или на imgaeshack.us и дај ми линк, јас ќе ти го напраам во гиф или видео формат и ке си го стаиш исто ко скрин сејвер :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom