Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
AJ ke se potrudam sega da ti kazam nekakvo resenie pa probaj. Eve ti link da si simnis Opera za na mobilenT.K. напиша:abe ok se snajdov staiv internet.nego od kaj da simnam ili od kaj da najdam msn messenger na mobilen???
galaxy2027 напиша:Isprati poraka na 124 so text: MMS ER i avtomatski ke ti se konfigurira MMS-ot (besplatno).
Ne e se vo parite.:pusk::pusk::pusk:bosab напиша:Имам Самсунг Д600 и многу се изнервирав кога видов дека мелодија за пораки има само една и плус нема опција да ставис мелодија од својата музика,дали знае некој како мозам сама да си симнам мелодија зашто стварно е глупаво толку скап тел. а толку проста опција да ја нема.
Boomerang напиша:MSN za mobilen bash neznam dali ima....Hmmm ima da ama za Pocket PC tie sho imaat Windows operativen sistem kao Q-tek,Benq,HP itn..
JeCILaDy напиша:Да, испратив порака, и ми стигна порака дека барањето се реализира и дека ќе добијам уште една порака со потврда, ама не добив. Бев во Космофон и прашав и ми рекоја дека не знат шо е проблемот, ми даде прирачник за рачно активирање, ама не можам да се снајдам![]()
mary_jane напиша:вакааа..иам нокиа 6600,и очајно сакам да ставам мп3 мелодии,сите тврдат дека може само никој поима нема како...дај кажете како...
Boomerang напиша:MSN za mobilen bash neznam dali ima....Hmmm ima da ama za Pocket PC tie sho imaat Windows operativen sistem kao Q-tek,Benq,HP itn..