Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво, имам iPhone 6s, го земав половен и 1 недела се таман беше, после 1 недела почна да покажува no sim, а картичката внатре претходно една недела си функционираше нормално, пробувам со нова картичка пак исто дава no sim, па ја ставам пак мојата, 10 мин е таман после пак no sim... некој да каже решение ? Можно ли е да ме заебал човекот што го земав, да се заклучуе некако телефонот ? Нема ни iCloud ни ништо...

Здраво, имам iPhone 6s, го земав половен и 1 недела се таман беше, после 1 недела почна да покажува no sim, а картичката внатре претходно една недела си функционираше нормално, пробувам со нова картичка пак исто дава no sim, па ја ставам пак мојата, 10 мин е таман после пак no sim... некој да каже решение ? Можно ли е да ме заебал човекот што го земав, да се заклучуе некако телефонот ? Нема ни iCloud ни ништо...
Најчесто е чипот за мрежа и не се прави.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Фала друже, за оригинал прашав.. п.с. многу скапо ги даваш во Anhoch по 350 ден се заменски за самсунг со fast charging..
Оргинал само половен, друг неможеш да најдеш по профатлива цена, п.с. имам и ја од 350 фаст ако сакаш :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Последно уредено:
може и конекторот за сим е проблем, свиткани иглички, не допират добро на симот. нека го проверат на сервис.

Последно уредено:
21106840_10207702750206994_2897010770158889686_n.jpg
nekoj da mi kaze kako da go saniram ovaa mi izleva na tablet lenovo i cancel ne funkcionire poto4no ne reagire kogago pretiskam, mi barat nis servisite 500 den da go sanirat problemo. Da probam so hard resset kako na telefonite ?

daproba6 u setinsite,tamu mo6 da e problemo

Телеком. Можам да си продужам договори и без телефон па да си купам од Ледиком. Што мислиш?[DOUBLEPOST=1504106823][/DOUBLEPOST]Смарт М тарифа

Смарт М + 9к за доплата?

Постирај ако не ти е фрка кои уреди ги има за тие пари, ќе ти кажам што да земеш, или за што би доплатил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom