Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Каде да најдам нов Г2 32гб?

Да не знаете каде го има на лагер Нексус 7 втора генерација на ново да се купи?

Последно уредено:
Има ли шанси некако да се среди мала гребнатинка на екран?телефонот е стар само 1 месец али пред ден-два некако се изгребал така да кажете ако има некоја сигурна постапка за бар малку да се 'замаскира' :)

Залепи му фолија, нема да се познава толку. :)

Sent from my HTC Desire 310 using Tapatalk

Дечки, доколку телефонот е задржан на сервис, колкав е масималниот период кој смеат да го држат телефонот? 30-40 дена? Имаше некој закон да не знај некој? Ме маткат 15 дена.

Здраво.Имаме во семејстовото 5 броеви од кои 3на вип и 2 на оне.. на 1 или 2та на оне им истекува а во вип на 2....Па која тарифа се најмногу исплаќа (не мора да има многу интернет бидејќи моите не им треба) до некоја нормална цена од 600 денари.. Оне или Вип да бидат тарифите... Препорачајте и телефони кои би можеле да се земат преку претплатата

Здраво.Имаме во семејстовото 5 броеви од кои 3на вип и 2 на оне.. на 1 или 2та на оне им истекува а во вип на 2....Па која тарифа се најмногу исплаќа (не мора да има многу интернет бидејќи моите не им треба) до некоја нормална цена од 600 денари.. Оне или Вип да бидат тарифите... Препорачајте и телефони кои би можеле да се земат преку претплатата
Почекај до септември или можеби октомври тогаш ќе има нови понуди

Не е можно сега истекуваат...
Можно е, можно е, ако не го продолжиш ќе го обновуваат месец за месец додека не потпишеш нов или не се префрилиш кај друг оператор. Јас со месеци сум без договор и ако не понудат нешто добро повторно не потпишувам или ќе се префрлам на припејд

Дали да му инсталирам антивирус и ако треба кој на ЛГ Г2?
Гледам дека во последнава недела денови, тапталк знае да ми крашне, и некако телефонот како поспоро да ми работи??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom