Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
da si prasam i jas nesto
prefrlen sum na tarifa surf medium i kolku sto mi kaza zenata vrabotena vo t-mobile mozam da koristam internet od telefonot bez da mi trose od smetkata
eve nekolku dena koristam facebook od telefonot i navigacija,ama mi trose i od smetkata.mozno li e od navigacijata da mi trose od smetkata ili nekoj drug problem e :)
Епа изгледа те лажела. Сигурно не е до навигацијата. До интенретот е.

како се правеше ресет на икспериа х8, значи да ги ресетирам сетинзите на фабрички да ибрише апликации сетинзи и слично:)

сакам да го купам овој телефон во т-мобиле па би сакал да споделите искуства дали вреди или не http://www.gsmarena.com/htc_desire_c-4759.php HTC DESIRE C
gsmarena_001.jpg

сакам да го купам овој телефон во т-мобиле па би сакал да споделите искуства дали вреди или не http://www.gsmarena.com/htc_desire_c-4759.php HTC DESIRE C
gsmarena_001.jpg

Пред неколку дена го зеде мое другарче, работи на ICS мислам како што видов, го поработрив малце, добар е, би рекол брз, менито малце ми сецкаше е сега незнам зошто дали е некој проблем до другарчево што му направил и не ми се допадна тоа што ми е многу мал телефонот, како ситно а за квалитет не би правел збор сепак ХТЦ е. колку пари е иначе?

Јас денес си чапнав едно HTC HD7 телефонче на Windows 7 оперативен се надевам ке ме изненади колку што очекувам ( позитивно)

Па на One што е тоа за пола претплата плус доплата од 13 илјади и 500 мислам,и друго ме интересира за овој телефон дали има Gorilla Glass на gsmarena не пишува дека има ,а на други страни дека има..И помеѓу овај и Sonny Ericsson Xperia Arc S кој би го одбрале?Фала :)

Пред неколку дена го зеде мое другарче, работи на ICS мислам како што видов, го поработрив малце, добар е, би рекол брз, менито малце ми сецкаше е сега незнам зошто дали е некој проблем до другарчево што му направил и не ми се допадна тоа што ми е многу мал телефонот, како ситно а за квалитет не би правел збор сепак ХТЦ е. колку пари е иначе?
6500 ден со претплата 600 ден 24 месеци

6500 ден со претплата 600 ден 24 месеци

можам да кажам дека е добар, ама кога јас би земал, не би земал вака на претплата, 2 год ќе бидам обврзан по 600ки да плаќам....а за една година ќе ми се одмили...

Sakam da go kupam noviov IPhone od Amerika... Citav po net demek.. nemal da funkcionira tuka radi mrezata ? Inace planiram da go zemam 'Unlocked'.
Ima nekoj sto znae so sigurnost dali ke fukncionira ili ne?

Имам Samsung Star 2 и проблемот што го имам е кога ќе пуштам youtube видео закочува на 0% да не знае некој што е проблемот ?

Sakam da go kupam noviov IPhone od Amerika... Citav po net demek.. nemal da funkcionira tuka radi mrezata ? Inace planiram da go zemam 'Unlocked'.
Ima nekoj sto znae so sigurnost dali ke fukncionira ili ne?
ќе функционира само ќе почекаш до Ноември да почне да се продава во америка neverlock

Sent from my iPhone using Tapatalk

Па на One што е тоа за пола претплата плус доплата од 13 илјади и 500 мислам,и друго ме интересира за овој телефон дали има Gorilla Glass на gsmarena не пишува дека има ,а на други страни дека има..И помеѓу овај и Sonny Ericsson Xperia Arc S кој би го одбрале?Фала :)
Moe mislenje za arc s.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom