Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас ги употребив како метафора, ако не сфати.1.Се мисли на вашите 5 минути како метафора.
Точно. Тоа и самата го кажав. Таман работа да ги чекам тие 5 минути (пак метафора Мац)),да не се збуниш) за да успеам во животот. Како што реков-секој момент е можност за промена.2.Ти ако ги делуваш цело време значи тие не се твои пет минути туку се само твои минути
Не ми беше тоа нејасно, аман. Ова ми е чудно:3.На петте минути се алудира на нешто како кулминација,најдоброто што ќе ви се случи во вашиот живот,односно она за што сте сонувале
Тие 5 мин може да траат и година,и десет,а може и да траат само ден или два
Зар има некоја друга причина поради која би го чекала успехот, освен таа да успеам? Но не е секогаш чекањето одговор...ако нема акција, нема ни реакција.Кој би била главната причина поради која би ги чекале тие Златни 5 мин. ?
Да бе, ме разоткри. Не се одделував од телевизор додека траеа петте минути на Драган Вучиќ. :wink:4.Не е ништо конфузно...превише си го гледала Драган Вучич и шоуто " Вашите пет минути" па сама мешаш слава со нив![]()
Black Rose напиша:Со задоволство би си ги потрошила моите 5 на Ville Valo
Necrophilia напиша:би го убила или???
Vo nasata drzava nema nikakvi sansi za uspeh! Jas mislam deka zatoa site odat vo drugi drzavi!
Дали се овие тие клучни причини што многу млади сакаат да ја напуштат државата..... дали се овие позивитни стимули реални во тој свет.... или сето тоа е само една причина за ние да си го бараме ксметот.. т.е. да си ги бараме нашите "5 минути" во друга држава дека во нашата тие никогаш немаат ни шанси да дојдат.... пошто нели сепак така останало дека секој барем еднаш својот живот тие 5 минути ги доживува.