- Член од
- 21 април 2013
- Мислења
- 169
- Поени од реакции
- 58
Maњак извини ако вака ти се обраќам (немам мислење дека стварно си мањак), јас колку што знам македонци што отишле во Албанија за одмор или во Косово има вработени што работат во Косово никој не се жалил досега да каже дека сум провоциран цело време или нешто друго. Наспорти тие се почитувани до максимум не знам само ти викаш дека ние лошо ве третираме, ај пробај ова година иди во Албанија за одмор ама со услов да ни кажеш искрено како си поминал.. не сега за инеат да исмислиш приказни.Сега во врска со односите ти ако за добар однос земаш како некој те третира кога одиш на одмор мислам премногу наивен се покажуваш, односите мислам дека се на ниво на државите-земјите не лично тебе како те третираат, и јас сум добар третиран во Црна Гора во Бугарија па и во Грција ама тоа не значи дека тие земји имат добри односи со Албанија. Јас сум се обидел да почитувам тоа што вие мислите за вас дека сакате луѓето така да ве почитуваат ама молам ти сега бараш од мене почит а мене ме споредуваш со животно епа сега мислам кој испаѓа идиот во случајов. А тоа што се жалите се што сме ви направиле, јас не знам што сме ви направиле, вие сакате вам да ви бидеме услуга во 21 век е не може помина тоа време, во 21 век ни црнците не се више робови. А сега очекувам Rigel Kent што оценка ке ми даде. И Let 3 вистина е дека темата отиде у п.м ама кога имаш типови како Ригел мораш така да пишуваш