Постари или помлади партнери?

Битно е да има хемија...годините не се битни

Да, да држи вода и ова, али понатаму сега за сега не! Со неколку сшо сум била до сега сите биле година две поголеми од мене! НЕ сакам сега помали, заради она истото што го кажа погоре Чек Он Ит.:glupa:

U posledno vreme , pomladi , pozgodni se i imat snaga za doolgi sesijii.

постаро да те учи а не младо да те мучи...... :podsmev:

Битно е да има хемија...годините не се битни

Се согласувам со ова дефинитвно,иако мене одсекогаш ме привлекувале постари од мене(до одредена граница,се разбира),а ретко се случувало да се загледам во врсник,бидејќи живците ми ги кинат(иако има исклучоци),а во помал од мене до сега ми се нема случено да се затрескам.:pipi:

битно е да се сакаат да има нешто помегу нив годините се најмалку важни дококолку постои нешто силно...

Мажите (децата) нека не ги пишуваат коментарите од типот: "Постара бе, пошто е поискусна". Едноставно - физички кои повеќе ве привлекуваат?
Има девојчиња на 17 години што изгледаат на тетки (да не речам баби) а има и жени кои на 30 години изгледаат на девојки од 17. Јас би циљал на помлада од мене.

Пааааа јас си имам некоја граница за мене... можам да сум со некоја поголема макс.3 години од мене или помала 3 год. од мене, најубаво е да ми е врсничка т.е. да има 18 години...но сепак љубовта нема граници нели така велат... љубовта исто не е ни предвидлива така да... незнаеш дали ќе ти донесе 3 години помала од тебе или поголема од тебе или пак ќе ти биде врсничка... :smir:

Знаејќи колку ми се зеленки другарите на моја возраст, би избрала исклучиво постари, најдобро 3-4 годинки... А да не збораме за помлади, пошо кога врсниците ги знам какви се, не ни можам да претпоставам што ќе се дешава со некој помал. Освен што ќе треба да изигравам мамичка - другото ќе биде океј.

Сега за сега си сакам врснички, за понатаму незнам!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom