Постари или помлади партнери?

Mozi da bidi postar najmnogu 7 do 8god ili mozi da bidi kolku mene,a pomal od mene ne idi vo predvid.

Постар од мене 3-6 години.

Epa pogolemi e poubo..megutoa jas sekogas si ostanuvam na istoto ljubovta ne znae za godini..!!:) Ama sepak pa dechko pomal od tebe? ne biva..:) ke si pomislat se i sesto za tebe:)

Постар, постар...:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

e pa vaka... bivsiot decko bese postar 8 godini, zatoa sto jas od sekogas sum sakala postari barem 4 godini, neznam zasto ama sekogas sum mislela deka ke bide podobro so postar nego so pomal....e sega ispadna da si fatam decko 1 ipol godina pomal od mene(sto za mene bese nevozmozno) no svativ nesto, deka ne se bitni godinite i deka nemora da znaci deka ako e postar e poseriozen ili pak podobar(zboram podobar i za odnesuvanje i za sex:) maliot mi e super, super si se slozuvame taka da definitivno godinite se najmalku bitni!

Постари оф корс!!!:icon_lol:

Jakov напиша:
Postara i po moznost da ne e slaba.
Postara se razbira! Da ima na sto da te nauci:)
Malku potpolneta...da se rastrese:)

Postari ili nekade moja vozrast. Moze i pomlad od mene da me privlece ama da ne izgleda premnogu detinjesto. Nejkam premnogu baby face tipovi. Eventualno bi dobila zelba da go stiptnam za obraz, drugo ne veruvam.

Sepak na ova bi dodala: never say never..:)

пааа.....
постари,бидејќи оние на моја возраст се многу не зрели..
ама,има и исклучоци..

Nema veze vozrasta nego zrelosta!!!..

postari:) ali sudbinata obratno mi e nastroena:pos:

ne se bitni godinite tolku kolku toa da se ima privlecnost,fluid!!!!!!:wub: :wub:

MoNa` напиша:
Epa pogolemi e poubo..megutoa jas sekogas si ostanuvam na istoto ljubovta ne znae za godini..!!:) Ama sepak pa dechko pomal od tebe? ne biva..:) ke si pomislat se i sesto za tebe:)
Не ја биѓаа работата чим мислења на другите ти се битни за твојата љубов.

Јас лично не помала од 17 ама и не би за повеќе од 35, до кај 26 за врска, повеќе од 26 односно до 35 само за секс.

Постари, жените ти се како виното, што постари тоа подобри.
(Само да не се некоја ептен стара берба, може и скислено да е)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom