Постари или помлади партнери?

^ grandpa Trump?

znam de ama me iznasmea epten.... mada koga ke razmislam jas ne se zaebavam za ona sto mu fali :) glej go huge haffner go boli nego kur za sve ;)

Физички највеќе ме привлекуваат меѓу 20 и 30.На тие години негде жените го добиваат "совршенството" на нивната физичка градба,а после 30 почнува да им опаѓа тоа "совршенство".

Кај мажите нешто друго опаѓа со годините, па што да правиме...:D Никој не е совршен
Чисто за твоја информација, има многу жени кои и над 30 години се итекако привлечни.

Онтопик, не ми е битно дали партнерот е постар или помлад. Ако сме на иста бранова должина (карактерно), ништо друго не ми е важно.
--- надополнето: 1 август 2012 во 01:20 ---
Sakam postari maski,se tesam deka imaat poveke pamet:vozbud:

Ќе те разочарам, но морам од искуство да ти кажам дека немаат;) :LOL:

Кај мажите нешто друго опаѓа со годините, па што да правиме...:D
Oпаѓа или не, мажите и на 80 години се плодни... за разлика од жените.

Ќе те разочарам, но морам од искуство да ти кажам дека немаат;) :LOL:
Си заборајла да додајш лошо...

Oпаѓа или не, мажите и на 80 години се плодни... за разлика од жените

Ехеее, ама таткото на 80 години ко ќе го земе во раце бебево кутрото има морска болест да добие. :)))

Предност имаат родените во мојата деценија, 80-89. Јас сум 87. Се што е постаро/помладо од 80те се чичиња/дечиња спрема момите на мојата возраст.

Еве стоиме во ред и делиме бројчиња да не ти го преполниме инбоксот. :vozbud:

Само немој да се буткате и да стварате тензии, сите ќе дојдете на ред, сепак големо срце иам јас неможам да одбијам такви срцки како вас.

Oпаѓа или не, мажите и на 80 години се плодни... за разлика од жените.

Си заборајла да додајш лошо...[/quote]

АКО доживеат 80 години. Не заборавај дека ние подолго живееме од вас - научно докажан факт;)
Не ти држи вода муабетов.Знаеш колку млади двојки има каде што жената не може да забремени? А замисли, не е таа виновна, туку фраерот. Толку од фамозната машка плодност.
Или ајде, да се тешиме и надеваме дека ако не му успее сега, под млади денови, има време, кога ќе биде супер дедо:LOL:
Ние кога ќе надминеме 30 години не сме чинеле, ама вие сте топ и на 80, нели? Која демагогија:facepalm:

Што се однесува до моето искуство, не би го нарекла лошо, туку напротив, просветлувачко:D

Se zaebavav de, ne sfakaj se ozbilno. Baska ne e nekoja navreda nekoj Trump da te narece :D

Кога ќе се сетам на фризурата, е по малку навреда...

Инаку, и јас имав една врска со екстремна разлика во годините, 39 со 22. Воопшто не беше лошо, ако се исклучат осудувачките у лицемерни погледи од околината...

:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom