Постари или помлади партнери?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
^ grandpa Trump?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
F

FARANG

Гостин
znam de ama me iznasmea epten.... mada koga ke razmislam jas ne se zaebavam za ona sto mu fali :) glej go huge haffner go boli nego kur za sve ;)

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Физички највеќе ме привлекуваат меѓу 20 и 30.На тие години негде жените го добиваат "совршенството" на нивната физичка градба,а после 30 почнува да им опаѓа тоа "совршенство".
Кај мажите нешто друго опаѓа со годините, па што да правиме...:D Никој не е совршен
Чисто за твоја информација, има многу жени кои и над 30 години се итекако привлечни.

Онтопик, не ми е битно дали партнерот е постар или помлад. Ако сме на иста бранова должина (карактерно), ништо друго не ми е важно.
--- надополнето: 1 август 2012 во 01:20 ---
Sakam postari maski,se tesam deka imaat poveke pamet:vozbud:
Ќе те разочарам, но морам од искуство да ти кажам дека немаат;) :LOL:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Кај мажите нешто друго опаѓа со годините, па што да правиме...:D
Oпаѓа или не, мажите и на 80 години се плодни... за разлика од жените.

Ќе те разочарам, но морам од искуство да ти кажам дека немаат;) :LOL:
Си заборајла да додајш лошо...

B. Boop

Princ: Најозбилна...
Член од
19 мај 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
263
Oпаѓа или не, мажите и на 80 години се плодни... за разлика од жените
Ехеее, ама таткото на 80 години ко ќе го земе во раце бебево кутрото има морска болест да добие. :)))

Член од
8 јануари 2012
Мислења
110
Поени од реакции
170
Предност имаат родените во мојата деценија, 80-89. Јас сум 87. Се што е постаро/помладо од 80те се чичиња/дечиња спрема момите на мојата возраст.

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.610
Еве стоиме во ред и делиме бројчиња да не ти го преполниме инбоксот. :vozbud:
Само немој да се буткате и да стварате тензии, сите ќе дојдете на ред, сепак големо срце иам јас неможам да одбијам такви срцки како вас.

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Oпаѓа или не, мажите и на 80 години се плодни... за разлика од жените.
Си заборајла да додајш лошо...[/quote]

АКО доживеат 80 години. Не заборавај дека ние подолго живееме од вас - научно докажан факт;)
Не ти држи вода муабетов.Знаеш колку млади двојки има каде што жената не може да забремени? А замисли, не е таа виновна, туку фраерот. Толку од фамозната машка плодност.
Или ајде, да се тешиме и надеваме дека ако не му успее сега, под млади денови, има време, кога ќе биде супер дедо:LOL:
Ние кога ќе надминеме 30 години не сме чинеле, ама вие сте топ и на 80, нели? Која демагогија:facepalm:

Што се однесува до моето искуство, не би го нарекла лошо, туку напротив, просветлувачко:D

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Se zaebavav de, ne sfakaj se ozbilno. Baska ne e nekoja navreda nekoj Trump da te narece :D
Кога ќе се сетам на фризурата, е по малку навреда...

Инаку, и јас имав една врска со екстремна разлика во годините, 39 со 22. Воопшто не беше лошо, ако се исклучат осудувачките у лицемерни погледи од околината...

:)

Kajgana Shop

На врв Bottom