F
FARANG
Гостин
Momentalno imam devojka 14 god pomlada od mene lol... SUPER si e
e da si mi ziva i zdravaПостари - поискусни
^ grandpa Trump?
Se zaebavav de, ne sfakaj se ozbilno. Baska ne e nekoja navreda nekoj Trump da te nareceLol daleku i od grandpa i od Trump ali eden den bi sakal bas da e taka hahahaha aj moze ete si vidovid
Кај мажите нешто друго опаѓа со годините, па што да правиме... Никој не е совршенФизички највеќе ме привлекуваат меѓу 20 и 30.На тие години негде жените го добиваат "совршенството" на нивната физичка градба,а после 30 почнува да им опаѓа тоа "совршенство".
Ќе те разочарам, но морам од искуство да ти кажам дека немаатSakam postari maski,se tesam deka imaat poveke pamet
Еве стоиме во ред и делиме бројчиња да не ти го преполниме инбоксот.Постари. МИЛФерици очекувам ваши пораки у ПП
Oпаѓа или не, мажите и на 80 години се плодни... за разлика од жените.Кај мажите нешто друго опаѓа со годините, па што да правиме...
Си заборајла да додајш лошо...Ќе те разочарам, но морам од искуство да ти кажам дека немаат
Ехеее, ама таткото на 80 години ко ќе го земе во раце бебево кутрото има морска болест да добие. ))Oпаѓа или не, мажите и на 80 години се плодни... за разлика од жените
Само немој да се буткате и да стварате тензии, сите ќе дојдете на ред, сепак големо срце иам јас неможам да одбијам такви срцки како вас.Еве стоиме во ред и делиме бројчиња да не ти го преполниме инбоксот.
Плодни али нефункционалниOпаѓа или не, мажите и на 80 години се плодни... за разлика од жените.
Си заборајла да додајш лошо...
Си заборајла да додајш лошо...[/quote]Oпаѓа или не, мажите и на 80 години се плодни... за разлика од жените.
Кога ќе се сетам на фризурата, е по малку навреда...Se zaebavav de, ne sfakaj se ozbilno. Baska ne e nekoja navreda nekoj Trump da te narece