Постари или помлади партнери?

Одсекогаш малце по-возрасни дами ми биле по приввлечни, не дека имам нешто против моите врснички но досега многу ретко да запознаам некоја што има доволно како што би рекле погоре во тиквата. Али како повеќето што викаат годините се само бројка... и ќелијата е само соба... Но сепак се сведува на тоа кој колку има во "тиквата".

постара дама за забава, барем знае да осети џентлменски потег и да се раздолжи квалитетно за истиот :)

постаро чупе 14+ до кај 36 години терам, да биде мжена или разведена или дечко да има, стварно кејфови прават.

Јас сум за помлади , не многу помлади од мене , туку 2-3 години доста се :D

Generacija ili postara.. moze i pomlada do kaj 2 god posle sve toa gi gleam ko pomali sestri... abe ne moze da gleam 18 god devojce za seks, nedorazvieni mladoliki niso ne me privlekuva pa koj znae kakvo telo da ima.. vaka 25-28 godisna top gradena zrela so p... vrela... mhm mhm

За твоја жал не се бројат. Можда како лица со кои сум имала дружба, да.
Го запознаваш човек ок, повозрасен, демек поизживеан, фин, културен, "паметен" , вработен - дечко на место . Е арно ама после некое време , кога нема да му дадеш она што го сака, ќе му ја мериш паметта и созреаноста за негови години.
Такви тиквари веќе од километар ги познавам. Да, на 30 со памет како пубертетлија.
ако не прај глупости нема да ти биде здодевно ич ?

Хм зависи од партнерот некогаш и некоја постара тетка знае да изгледа како бомба :)

Постара нешто 30 или 30+ :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom