W
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе батали ги лајнарите од Ла Кања, јас имам некој дел од нив на фб и шибаат некаква музика која ја воздигнуваат на ниво на мерило за памет, но најјакото е кога ќе се обидат да сконтаат некој ,,интелектуален статус" со 50 лајка, кој нема ни П од паметно.Никогаш не ги засакав ни едниот ни другиот правец. Прво затоа што ми се лејм и геј. Второ затоа што се многу преценети, за разлика од прогресивот кој е многу потценет. И трето затоа што сите соросоиди, Ла Кањери, и остали гомнари се палат на тоа па и од тоа ми е допоплнително згадено да ги слушам. Не знам што носи иднината, но не сум голем некој оптимист.
Прв пат од тебе го слушам ова за пост рокот. И јас, а и повеќето со кои сум разговарал, прогресивот го сметам/сметаат за модерен еквивалент на класиката.Музикава поточно пост рокот ми е најдобар за опуштање. Хармонијата која ја тргаат, влечи корени од класичната музика , само видоизменета.
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=post rockПрв пат од тебе го слушам ова за пост рокот. И јас, а и повеќето со кои сум разговарал, прогресивот го сметам/сметаат за модерен еквивалент на класиката.
Незнам, може да си во право... Сепак долгите сола во прогресивот далеку повеќе наликуваат на класиката. Еве на пример Dream Theater и легендарниот Octavarium албум.