Пост по кој засекогаш ќе го паметите членот...

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Епа како што кажува и самиот наслов на темата, кое е мислењето кое ве фасцинирало, насмеало, растажило, итн.

Членовите сакате избирајте ги, сакате коментирајте го членот над вас.

Слободна тема:vozbud: :pos:

Почетоците...

Знам дека кога прв пат стапнав на форумов, првиот мојот пост го напишав во фудбал. Всушност и линкот водеше до таму. Димитар ми релплицираше со : ''Браво, друже ја имаш целата моја подршка, само пуцај. ''

Мене толку ми требаше, се заиграв со новото играче и испровоцирав се живо во ривалските фан клубови и си кркав бан. Одтогаш сум мирно момче, а-х-а-м. :)

Има многу постови/коментари кои ме насмеале, но за тоа потоа.

Mene mi kazaa deka ima dobri picinja i sliki i deka paga grupnjak koj go narekuvale sobiranka . Demek ebel koj kogo stigne.

Kurac me izlazaa .

I se dodeka ne se napravi nekoj grupnjak ko sto mi bese osnovnata ideja ne si idam i ke siram proaganda za sirenje na SWEDEN sexualna revolucija.

Стариот будала SWEDEN. :pos:

На Bada Bing, ама ке парафразирам, даваше некаков опис на Библијата кој одеше вака: Сите се колеље и убивале меѓусебно и иди еден и му вика ,,не се кољете,, :pos:Закон!

Ме мрзи да барам, ама мислам дека ке се сетите - излагањето на Офчар во врска со кабелската телевизија.:vozbud:

Ах, д апамтам ко се зачленав и ко се зафатив да се карам на тема за Пирамидите во Мистерии, абе дури и ме банираја од темата, или ја заклучуја уствари :) Само не ми текнува со кој член беше, ама ќе знам дека тој беше првиот, т.е. незнам воопшто зошто го спомнав ова :S

Хаха, секад ќе памтам кога Димитар ми пиша "Римјанинууу, доста пишуваш пост под пост" ...

:pos:
Фала за лекцијата Димитар :pipi:

~*~

Сузаро дефинитивно ќе запамтам после психоанализата која ми ја сервираше.

Секогаш ќе го паметам Ацид по образложувањето за дводневниот бан што го добив (пред 14-15 месеци). Нешто во стил: „За твое добро те банирав пер“. :)

Годес секогаш ќе ја памтам откако ме испљука што ја спомнав Кели Кларксон во „ Што слушате„ пред година и пол можеби :pos2:

хехе фацесто ми беше ко кркав бан од Серпико од темата на Тутанткамон бидејки се зафркавав на сметка на(ќе го цитирам Серпико) „големиот Тутанткамон, на кој треба да се восхитуваме, а не да се шегуваме со него„:tapp::pos2::pos2::pos2:

~*~

хехе фацесто ми беше ко кркав бан од Серпико од темата на Тутанткамон бидејки се зафркавав на сметка на(ќе го цитирам Серпико) „големиот Тутанткамон, на кој треба да се восхитуваме, а не да се шегуваме со него„:tapp::pos2::pos2::pos2:

Да, да и јас ќе ве памтам и двајцата по тоа.:poss:

Ќе ја памтам Лејди по анализата што ми ја направи :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom