Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
![]()
Пак Лекиќ два пати ја има.![]()
Лекиќ на пунач е.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Пак Лекиќ два пати ја има.![]()
Лекиќ на пунач е.
Еквадор се ќе истепа тука...Антонио Валенсуја, Бенитез ЧУЧО...Тенорио
ovoj e umren veke godina dena
Ај луѓе малце off, али тука најверојатно може да се погоди некој шо знае.
![]()
Би требало да ја познаете чашава одма вие што сте ја имале, пред 4 години за светското 2010та се собираа Кока-Кола капачиња и се добиваше чашава за неколку, не ми текнува како тачно. Нема везе, мачката само што ми ја бутна и ми се скрши чашата, а стално од неа си пиев последниве 4 годиниДа не знае некој дали може да се набави иста од негде?
Да. Има една баба кај мене во комшии има едно 10ина мачиња сигурно ќе најдеш исто такво кај неа.
И следува одговоротАј луѓе малце off, али тука најверојатно може да се погоди некој шо знае.
![]()
Би требало да ја познаете чашава одма вие што сте ја имале, пред 4 години за светското 2010та се собираа Кока-Кола капачиња и се добиваше чашава за неколку, не ми текнува како тачно. Нема везе, мачката само што ми ја бутна и ми се скрши чашата, а стално од неа си пиев последниве 4 годиниДа не знае некој дали може да се набави иста од негде?
Иди во рандом кафич и нарачај кока кола. На крај земи си ја чашата и готово. Ако те видат и ти кажат нешто, речи од дома си ја носиш, само од таа си пиеш![]()
Судијата не сакаше да го гушне ајде сега @Ернесто ЧЕ Гевара нека каже нешто за овој нечовечен потег на судијата.
Qajgana e re
![]()
Sent from my HTC Desire 300 using Tapatalk
Не знам како да ти скршам филм....ама Аndrew Ayew го даде голот, а не Jordan Ayew.
Наидов на интересен текст во весникот Труд од Бугарија.
http://ow.ly/2Imf0s
Се однесува на одгледување на лебарки.
Дали некој може да сподели повеќе. Верувам дека е профитабилен.
со шо ќе ги храниш?![]()
Ми се наполни бешиката од смеењеСо љубов.
Ми се наполни бешиката од смеење![]()