Пост на кој сте се изнасмеале

На тоа зонашите од четирите возила почнаа да викаат по мене:
Е вампир, вампир, вампир..... ( како што знаете јас сум постар ) Викајте, им реков јас, но вие сте арамии не сум јас. И пајаците си ги собраа парталите и си отидоа
Зборот ми е да покажеме сите граѓанска солидарност и да се спротивставиме на ова угнетување. Тие дигаат возила за да директорите и швалерките на општинските лешинари земаат плата - тоа на сите да Ви е јасно. Немојте да се лажете и да мислите дека тие пари се за Градот

Болдираното ме срози. :pos:

Одговорот на Let 3 во темата за максимална брзина со која сте возеле :D
Незнам како поминало незабележано ова, ама и типацов нема поим со кого разговара.
Ќе да си и ти ко експертине пред продавница со то гравирана
На километраж може да пишува и 250 ама да не оди повеќе од 180, пример меганот кај мене....
седни сега поиграј си Need For speed и кулирај...
П.С остај точако и барем втакси седни ама бирај некое поново :pos:
А колку ауспуси имаше колата шо ја возеше 200?
--- надополнето: 18 август 2013 во 17:35 ---
То шо колата ти е графирана 250 а не оди појќе од 180 може да ти е од патосницата ако се има пикната под педалата за гас, така јас еднаш со лада хиљаду и двеста кубика шо е (со уграден плин) и притскај на гаста - не оди, одвај 60 оди а знам сигурно до 90 оди на плин а со бензин и над стотка и мислев се расипа ко ми кажа после ламбе бајлакот (тој има едно стоедно ептен стегнато) вели види патосницата - и стварно ја тргнав и после како змеј одеше, значи пикни се долу кај педалата за гас (таа најдесно шо е) и види да не ти е патосницата таму превиткана па кажи шо направи

Одговорот на Let 3 во темата за максимална брзина со која сте возеле :D
Незнам како поминало незабележано ова, ама и типацов нема поим со кого разговара.

Кој нема поим со кого разговара објасни?

не знам јас да го копирам - цитирам истото од ...
но требаше да биде банирана за навреда или бар избришано тоа напишаното,
ама имам одговор: ќе ми се Ф...(па и поради овој екцес веќе(ќе) го напуштам форумов)

Немој жити кариера.

И да не одиме офтопик ;)

И не само овој пост. Гледам дека Сунѓерот у задње време, веројатно си се увежбава за модератор па тренд му се постови во овој стил, демек не оди офтопик, да не одиме офтопик и слично.

Бобе царе, нек ти попуше каре, цар си жими све. Ќе станеш мод, ти ветувам, иако не ме сакаш;)

И не само овој пост. Гледам дека Сунѓерот у задње време, веројатно си се увежбава за модератор па тренд му се постови во овој стил, демек не оди офтопик, да не одиме офтопик и слично.

Бобе царе, нек ти попуше каре, цар си жими све. Ќе станеш мод, ти ветувам, иако не ме сакаш;)
Тоа не го пишувам во последно време, туку сум го пишувал од секогаш. Реално е да не се оди офтопик... незнам што има толку чудно или смешно ;)

Тоа не го пишувам во последно време, туку сум го пишувал од секогаш. Реално е да не се оди офтопик... незнам што има толку чудно или смешно ;)
Во ред, а сега немој да одиш офтопик на темава

Немој да ми пцуете маму, да не ве подберу : )
Aли у њума се падна
Одвај гу најдесмо парку еј, убисмо се тражејке
Живело Мамо, среќан осми март :ROFLMAO:

:pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom