Пост на кој сте се изнасмеале

Дали во времето на Пратеникот Мухаммед, алејхи селам, постоел Google Earth?

Кажал Аллаховиот Пратеник, саллаллаху алејхи ве селем, : „Се колнам во името на Оној во чиви раце е душата на Мухаммед, џеннетската(рајската) порта е широка колку раздалеченоста од Мекка до Хаџер или колку од Мекка до Бусра“(Бухари и Муслим)
Субханеллах(Славен нека е Аллах), ако ја погледнеме сликата од Гугл Земја ќе видиме дека раздалеченоста помеѓу Мека и овие две места е иста односно 1272 км. Ова е уште еден доказ за вистинитоста на Пратеништвото на Мухаммед алејхи слеам.

То хименопластиката мора Алах да ја измислил како инаку до 72 девици? :D Штета на анус и на уста нема химен, инаку немаше ниедна “поштена“ муслиманка да има....

А кога муж иде на Шфицарска или на “Немачка“ вакво ставаат
Прегледај го приврзокот 73267
:pos:

Eisenhorn, обраќање до Judean's people front and People's front of Judea:

Полека бе луѓе, не треба да се карате меѓу Христијани и Муслимани, на оваа тема треба да бидете заедно против нас клетите атеисти.
:pos:

Ова може да ви изгледа смешно , незериозно ... но верувајте дека Езанот има моќ да спасува и човечки животи.

Од еден турски филм (не е верски филм) , пазете првата минута , влијанието на езанот :)

1346839458-auto-dafuq-dafuq-did-i-just-read-200165.jpeg

Во последен период постојано ја сонувам мојата мртва баба.
така и претходнава вечер.
Сонувам како спијам во стариот дел од куката,односно во делот кај што живееја баба ми и дедо ми.И доага баба ми и ме зема во раце и ме води некаде...WTF?What does mean that?Што треба да направам за да не ја сонувам повеке...Секоја вечер ја сонувам од кога почина,и тоа се соништа слични на овој кој што го опишав погоре.
Треба да одиш на курс по англиски, таму сакала да те води баба ти.
:pos::pos:

Мачорке ми должиш чаша вода се исплукав околу себе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom