Пост на кој сте се изнасмеале

Еден просечен Ларс или Фрида...пали колата до аеродром, лет со Рајан Ер или Виз ер за 20-25 евра до Лондон за викенд 15-20 евра во хостел по вечер, ќе поебе макс. 200 евра за викенд до Лондон без некои филозофии,ако му дувне може и до Стокхолм преку мостот горе долу за исти пари...а Митре или Весна ќе го гледаат Лондон на ТВ и ќе пијат на клупа во маало дволитарка и кутија цигари...
(y)
иако е вистинито- некако ме насмеа споредбава

Во гурманско катче ја читам темата за пивтии, и дефинитивно негативните коментари владеат. Ама мене ми се ко ЧДА, овој коментар дефинитивно е врвот во хејтот на ова племенито јадење :pos:
Mislam deka i porano sum pisal na tema za pacha...
ali ke pisam uste sto pati ako treba:
Toa treba da se zabrani so zakon!Chist eres upm,grozota!

I den denes tie sto jadat ne moze da me ubedat deka im e ubavo i deka ne jadat od inat-za da gi gadat postenite lugje...:vozbud:
Chkontari edni.
Pa uste koga ke se setam shto e po sostav-mora da ti fali nesto da sakas da vkusis nesto vakvo.Bljak.:nenene:

Секако дека сме љубоморни на твоите 18 години, кој не би бил, јас имав 18 уште во социјализмот, и да имам ко тебе сега 18 години - би се пропедерчил - барем привремено. Сега ми е касно но ете ти совет, пробај, експериментирај, испуши му го на некој добар другар, подај му се пасивно, нек те зајава, опни му го и ти, млад си и сигурно ќе ти биде забавно (веројатно додека ова го читаш веќе ти се укрутија брадавиците и несвесно се галиш) Сега е тоа модерно и нормално, не оставај на старост да се прашуваш како е, туку тогаш да се сеќаваш со осмех каков е вкусот на машкото семе или чуството на тврд орган длабоко во тебе.
:cuc:

Не ја гледав утакмицата за да не се нервирам туку си играв дота ко чоек..кажете малце за тој малиот добро изиграл??..
Јес да Интер изгуби од очаен тим и работата не е за смеење, ама на ова не можев да се воздржам .. :pos::pos:

f2q847.jpg

капење, шом јас или женката ќе се искапеме (а не е некој поголем државен празник или светец) то значи дека сака(м) да прајме срамотилуци

Мислам оти сериозно треба да се преименува темава во: „Пост на кој сте се изнасмеале од Let 3“. А можи и посебна тема да му се отвори, нешто како компилација од сите негови мудрости, да остани запишано за генерации што следат...

Мислам оти сериозно треба да се преименува темава во: „Пост на кој сте се изнасмеале од Let 3“. А можи и посебна тема да му се отвори, нешто како компилација од сите негови мудрости, да остани запишано за генерации што следат...

Не е дека хејтам или мрчам, ама само мене ли не ми е смешен? :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom