- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 6.500
- Поени од реакции
- 1.321
pa imas pravo samo nasive zeni imaat previse maski maniri za moj vkus jas sakam zena ko sto oni sakaat mazjaciТи си мудро јебачиште,једини у свемиру,неповторливи Нихилиста !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pa imas pravo samo nasive zeni imaat previse maski maniri za moj vkus jas sakam zena ko sto oni sakaat mazjaciТи си мудро јебачиште,једини у свемиру,неповторливи Нихилиста !
Не си прав тука,да знаеш.pa imas pravo samo nasive zeni imaat previse maski maniri za moj vkus jas sakam zena ko sto oni sakaat mazjaci
Еден просечен Ларс или Фрида...пали колата до аеродром, лет со Рајан Ер или Виз ер за 20-25 евра до Лондон за викенд 15-20 евра во хостел по вечер, ќе поебе макс. 200 евра за викенд до Лондон без некои филозофии,ако му дувне може и до Стокхолм преку мостот горе долу за исти пари...а Митре или Весна ќе го гледаат Лондон на ТВ и ќе пијат на клупа во маало дволитарка и кутија цигари...
Mislam deka i porano sum pisal na tema za pacha...
ali ke pisam uste sto pati ako treba:
Toa treba da se zabrani so zakon!Chist eres upm,grozota!
I den denes tie sto jadat ne moze da me ubedat deka im e ubavo i deka ne jadat od inat-za da gi gadat postenite lugje...
Chkontari edni.
Pa uste koga ke se setam shto e po sostav-mora da ti fali nesto da sakas da vkusis nesto vakvo.Bljak.:nenene:
Секако дека сме љубоморни на твоите 18 години, кој не би бил, јас имав 18 уште во социјализмот, и да имам ко тебе сега 18 години - би се пропедерчил - барем привремено. Сега ми е касно но ете ти совет, пробај, експериментирај, испуши му го на некој добар другар, подај му се пасивно, нек те зајава, опни му го и ти, млад си и сигурно ќе ти биде забавно (веројатно додека ова го читаш веќе ти се укрутија брадавиците и несвесно се галиш) Сега е тоа модерно и нормално, не оставај на старост да се прашуваш како е, туку тогаш да се сеќаваш со осмех каков е вкусот на машкото семе или чуството на тврд орган длабоко во тебе.
нема веќе...откога изгоре поштата се си еба мамата![]()
Јес да Интер изгуби од очаен тим и работата не е за смеење, ама на ова не можев да се воздржам ..Не ја гледав утакмицата за да не се нервирам туку си играв дота ко чоек..кажете малце за тој малиот добро изиграл??..
капење, шом јас или женката ќе се искапеме (а не е некој поголем државен празник или светец) то значи дека сака(м) да прајме срамотилуци
Мислам оти сериозно треба да се преименува темава во: „Пост на кој сте се изнасмеале од Let 3“. А можи и посебна тема да му се отвори, нешто како компилација од сите негови мудрости, да остани запишано за генерации што следат...
еми ко ќе видиш,тебе и Хари Потер омилен филм ти е...Не е дека хејтам или мрчам, ама само мене ли не ми е смешен?![]()
YapНе е дека хејтам или мрчам, ама само мене ли не ми е смешен?![]()