Пост на кој сте се изнасмеале

Бракови со посредништво (проводаџиски нарихтани) можат да бидат и тоа како оправдани. Имаше кај баба ми у зграда една Вецка, дебела и маолумна беше сиротицата и со огромни зуби. Од едната ноздра редовно и висеше мрсул као резултат на хроничен синузит. Е сеа, кој нормален тип ќе ја земе Вецка? Добитниот одговор е Мишко Џинот. Надимакот на Мишко му беше саркастично стегнат -- сиромашкиот немаше поише од 148цм сосе бучук фризурата. На цела мука Мишко беше слеп од раѓање плус со исушена лева рука. Не се заебаам, ова е све фактолошки тачно. Само малце сопствените имиња им ги изменив ради почит кон вистинските личности. Вецка и Мишко беа спарени со помоќ на стројници и ден-денес се муш и жена. И фино им е бе, не се сами. Си се држат за руче, си праат ајвар пред зграда као сав нормалан свет. Идила. Не се заебаам.

Јас мислам дека треба да останеш со него и да ги жртвуваш другарките. Од лично искуство. Јас ги задржав другарите, но ја изгубив Рајнето.
Ден денес се сеќавам на деновите кога одев кај нејзе во селото. Како двајцата се смеевме додека си ги шлапкавме нозете во реката и еден коњ се посра во водата и целите не испрска. Како додека ручавме кај нејзе дома, баба и', стара жена, 90тина години, се наведна да ми каже нешто и и' падна заб во мојата чинија. Се сеќавам кога мајка и' падна од едно скеле и си умре, па заедно со нејзините браќа шетавме по селата да му бараме на татко и' друга жена.
Рајнето знаеше да готви, знаеше да пере алишта и знаеше безболно да пука мозолчиња. :love:
Но Рајнето не знаеше какви копилиња се моите другари. Кога ја донесов во Велес, се собравме сите, другарите мои ги викнаа нивните фенси шменси девојки да ја запознаат Рајнето. По навика, Рајнето си ждригна два пати сред вечерата и кога и се приоди во ВЦ, кутрата рече "се прејадов, ќе одам да серам". Да видиш само со каков прекор и гадење ја гледаа. После таа вечер, непрестано ме измачуваа да и' се скарам. По два месеци, конечно подлегнав на притисокот.
Сменив многу девојки после нејзе, но е е тоа тоа. Ниту една не фркнала сочен шлајм додека седиме на клупа. Ниту една не ми прднала на сред секс. Ниту една, додека гледаме филм, не извадила огромен мр*ул од носот и не ми се фалела со него. Една беше Рајнето.
Затоа учи од мојата болка, за да не стане твоја. :(

“ Free love? As if love is anything but free! Man has bought brains, but all the millions in the world have failed to buy love. Man has subdued bodies, but all the power on earth has been unable to subdue love. Man has conquered whole nations, but all his armies could not conquer love. Man has chained and fettered the spirit, but he has been utterly helpless before love. High on a throne, with all the splendor and pomp his gold can command, man is yet poor and desolate, if love passes him by. And if it stays, the poorest hovel is radiant with warmth, with life and color. Thus love has the magic power to make of a beggar a king. Yes, love is free; it can dwell in no other atmosphere. In freedom it gives itself unreservedly, abundantly, completely. All the laws on the statutes, all the courts in the universe, cannot tear it from the soil, once love has taken root.”
- Emma Goldman
自由恋爱吗?仿佛爱情是什么,但免费的!人已经买了脑筋,但未能在世界上所有的数百万买爱。男子制服团体,但一直未能征服爱地球上的所有权 力。人类已经征服了整个国家,但他的军队不能征服的爱情。人都有链接和精神束缚,但他已经完全无助的爱情之前。高的宝座上,他的黄金可以指挥所有的辉煌和 排场,人又是贫困和荒凉,如果爱传递他。如果它停留,最贫穷的小屋是温暖的光芒,生命和色彩。因此,爱情具有神奇的力量使一个乞丐国王。是的,爱情是自由 的,它可以住在没有其他的气氛。在自由,它给自己毫无保留地,丰富,完全。所有法律,法规上的宇宙中的所有法院,不能从土壤撕裂,一旦爱已扎下了根
Изгледа пак ја реновираат лудницата...

Стомачни набив кај ти текна да си ибеш векот еј :pos::pos:

Во темата за Европското првенство
Грција на европско :)
598826_10150958684053608_1218534141_n.jpg

:pos:

Ова како да е предвидување за она што следува во 2012 година за крајот на свеот ( иаку не верувам во тоа ) имаше 10 земјотреси само во балканот , земјотрес во италија , поплави во кина , криза во еврозоната , мешањето на русија и сад во сирија , шумски пожари во ј.америка , не ќе да е на арно ....
:pos::pos::pos::pos::pos:

Во темата: Што би го одалечило партнерот од вас?

И дур читаш мислења како - љубомора, посесивност, лаги, неверство, доаѓа ваков пост:
Нејзините родители

:pos:

Европските вредности се:
1. Легализација на Хомосексуалните бракови
2. Легализација на Инцестот
3. Легализација на сексот со животно
4. Легализација на сексот со ауспух или со конзерва кока кола
5. И Легализација на дрогата која може да се користи без никакви последици врз човековото здравје...

КАКО ДА ГО НАЈДАМ ?
Пред два месеци во друг град, во една дискотека со еден непознат дечко игравме заедно. Дечково не беше воопшто убав ама бев многу пијана и не знам како ама се смувавме. Е сега тоооолку убаво во живот никој не ме бакнувал. Јас до сега сум се плеткала само со лепотани а овој да не претерам ама ќе речам ете беше грд да. Ама толку убаво се бакнуваше во живот не паметам така да ме бакнал некој. Тотално се зашематив, на друга планета бев, свеста ми се зеде. Значи минути и минути не бев свесна дека се наоѓам во дискотека полна со луѓе. Половина час бевме заедно и после јас морав да одам дома и заминав. Се што знам за него е неговото име друго НИШТО ! Цел месец на мене ги осеќав неговите бакнежи и допири, цел еден месец ! Остај за бакнежите, за допирите па да не зборам ич, тоа е невозможно.
Е сега малце ми е чудно оти мене ми било убаво и кога сум се мувала со други, ама во споредба со овој колку смешно сега ми изгледа сето тоа, сега во секој нареден ќе го барам истото а тоа го нема тој е ЕДИНСТВЕН.
Зошто не ми зеде број ? Па јас колку сум убава спрема него и ништо.
Како да го најдам, каде да го најдам ? Градот е голем, во истата дискотека го нема, се што знам за него е неговото име, се искршив од барање на фејсбук ама ништо нема. ПОМОШ ?​
Ќе ти кажев кој сум, ама дека грд....
А и ти не си којзнае што. Само имаш големи цицки.

Не бе козо, ти и во сонот извикуваш УКИНЕТЕ СУБВЕНЦИИ,кога седиш негде на кафе наместо јебига или да му ебем матер употребуваш УКИНЕТЕ СУБВЕНЦИИ,кога гледаш фудбал АБЕ СЛЕПЕЦ ЕДЕН КАЈ ШУТИРАШ ДА ТИ УКИНАТ СУБВЕНЦИИТЕ за време на секс крик на задоволство ОООООООО ГОТОВООООООО УКИНАВВВВВВВВВВВВВВ СУБВЕНЦИИИИИИИИИ МАЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.
Аман бе човеку толку опседнат со тие субвенции ???
Ова е врв веќе! :pos:

Абе овој да не го заборавија тогаш нашиве кога се враќаа со авионот?? :pos::pos:
Одговор за сликата со навивачот во Литванија...:pos:

Леле, браво за постов, ме насмеа поштено! Хахахаха!(y)(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom