Пост на кој сте се изнасмеале

E ова е вистинска дефиниција за почит! :ROFLMAO::LOL:(y)

Латентна зоофилија...:D
Многу луѓе кои се немоќни да воспостават здрави односи со други луѓе имаат тенденција да чуваат животинки на кои им проектираат човечки особини.
Обично се тотално егоманијакални и саможиви upper class створења на кои ултимативен израз на љубов им е кастрација на миленикот...because they love`em you know...:D

Латентна зоофилија...:D
Многу луѓе кои се немоќни да воспостават здрави односи со други луѓе имаат тенденција да чуваат животинки на кои им проектираат човечки особини.
Обично се тотално егоманијакални и саможиви upper class створења на кои ултимативен израз на љубов им е кастрација на миленикот...because they love`em you know...:D
Тука допиши го disclaimer-от од Еднооки: "Сите сличности со постоечки личности се случајни. Освен оние кои не се." Во спротивно можно е да те наречат глуп. :LOL:

Тука допиши го disclaimer-от од Еднооки: "Сите сличности со постоечки личности се случајни. Освен оние кои не се." Во спротивно можно е да те наречат глуп. :LOL:

Има и полошо, замисли некој шо спие со пес да ти кажи дека си - паметен !?
Поарно е вака, trust me...:D

Има и полошо, замисли некој шо спие со пес да ти кажи дека си - паметен !?
Поарно е вака, trust me...:D

А ти мислиш, можеби, дека си попаметен зошто не го правиш тоа?
Можеш да бидеш само идиот, ако не прифаќаш дека некој не размислува како тебе.

А ти мислиш, можеби, дека си попаметен зошто не го правиш тоа?
Можеш да бидеш само идиот, ако не прифаќаш дека некој не размислува како тебе.

Ако не сакам да спијам со пес тоа не значи дека сум попаметен од оној кој тоа го сака и го прави, само сум различен.
Јас почитувам различности, дури и се обидувам да ги сфатам мотивите на луѓето различни од мене, на пример зошто некој би спиел со кучиња во кревет, ти си таа која не почитува, па затоа се противиш на убивање песој, зошто не прифатиш дека има луѓе на кои песојте им сметаат !? дискриминираш а?
:D

Ако не сакам да спијам со пес тоа не значи дека сум попаметен од оној кој тоа го сака и го прави, само сум различен.
Јас почитувам различности, дури и се обидувам да ги сфатам мотивите на луѓето различни од мене, на пример зошто некој би спиел со кучиња во кревет, ти си таа која не почитува, па затоа се противиш на убивање песој, зошто не прифатиш дека има луѓе на кои песојте им сметаат !? дискриминираш а?
:D

А дали ти ќе разбереш ако мене ми пречат твоите деца и ги убијам??
Затоа што насилството е погрешно. Не е погрешно да не сакаш кучиња, да не ги чуваш и да не спиеш со нив. Но погрешно е да ги убиваш.

Леле во ЧДА е темава аман, секој член има поинаков смисол за хумор, не се расправајте и тука. Дури мислам и дека привилегија е да ти стават пост тука :ROFLMAO:

А дали ти ќе разбереш ако мене ми пречат твоите деца и ги убијам??
Затоа што насилството е погрешно. Не е погрешно да не сакаш кучиња, да не ги чуваш и да не спиеш со нив. Но погрешно е да ги убиваш.

Споредуваш деца и кучиња?
Пак имам интерференценија па не можам да го фатам сигналот, дај бе таму средете во твојата димензија малку, за да знаеме како да одговориме...:D
Во нашава димензија милијарда кинези и корејци се хранат со песој, исто како со свињи, пилиња...
А останатитее убиваат и масакрираат прекрасни класје жито, јаболка кои невино си висат на гранка, компири кои крвнички ги вадат од утробата на мајката земја...

по некоја чудна случајност се изнасмеав на претходните постови во темава.
на право место сте.:giggle:

Лет 3 на тема зачленување во секта на самоубијци:
А дал може ја да пријавам некој друг во таа организација?
ете ќе им платам и чланарина само нек ги пикнат во списоци на членови и нек им дадат бројче за ред за бесење.
знам неколку луѓе кои радо би ги видел како се нишаат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom