- Член од
- 11 декември 2009
- Мислења
- 1.411
- Поени од реакции
- 3.330
Е ајде де.
:pos2::pos2::pos2::pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е ајде де.
А што е тоа ејакулација? И дали тоа може да го направи секој маж?
Го може секој маж кој има буткано кола по главна улица. Другите неможат.
michealangelo напиша:Со браќата во канализацијата
Darling напиша:А спотов со мобилен ли е сниман?
Princ напиша:3. Скржав сум.
Јас имам еден сериозен проблем.
Се видов краен пат со госпоџата пред два дена. Си излеговме во град се фино лепо оно ово убаво си поминавме и на разделбата ми ги побара слушалките за телефонот и јас како џентлмен и ги позајмив.
Од тогаш натаму ми се нема јавено, ни смс, ни титнато а тоа и беше пракса по 3 пати на ден.
До мене ли е или ме искористи за слушалките?
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=3187070&postcount=14152Да се разбереме, според логиката на член кој е тука кога Интер губи, смеете да бидете оптимисти само кога :
1. Kлубот кој е противник на Интер е Европски и Светски првак
2. Клубот кој е противник на Интер е во серија на 13-14 победи без примен гол
3. Клубот кој за изминатата сезона е нумеро уно у свет, со најдобриот индивидуалец на планетата и го има еден од најдобрите на клупа.
Но, не смеете и смешно е да бидете оптимисти кога :
1, Kлубот кој е противник на Интер минатата сезона смени 2 тренера и заврши на третото место
2. Клубот кој е противник на Интер до сега има 3 порази, игра лошо во одбраната и има направено ред други киксови
3. Клубот кој е противник на Интер во последни 3 години има пад у форма и игра
4. Клубот кој е противник на Интер игра слична игра како и италијанскиот шампион, т.е. не негува игра од крила, нема 10 универзалци во средина и ред други работи со кои Интер тешко се справувал
Чак Норис, Супермен и Брус Ли се натпреварувале кој најдобро слуша. Почнал Супермен и вика: "Спијам јас една вечер и почнав да слушам чудни звуци. Идам во една соба нема ништо, идам во друга соба и што да видам пајакот пајажина плете."
На тоа Брус Ли му враќа и вика: "Ништо не е тоа. И јас една вечер спијам и нешто шушка, тропа, чудни звуци испушта. И станав да видам што е работата. Идам во една соба нема ништо, идам во друга соба нема ништо, идам во ВЦ и што да видам чешмата почнала 'рѓа да фаќа."
И на крај Чак Норис вика: "Пссс... тоа ништо не е. Јас една вечер спијам и исто почна нешто да тропа, да испушта некои мистериозни звуци и станав да проверам што е. Идам во една соба ништо, идам во друга соба ништо, во ВЦ ништо. Се враќам во спалната отварам шифоњер и што да видам капутот од мода ми излага.
ke bidam kratok
neostrarena zelba mi e da gi prosledam koncertite na JIMI HENDRIX , PINK FLOUD so SYD BARRETT kako gitarist , METALLICA so bass liniite na CLIFF BATON , NIRVANA , PANTERA , DEFF LEPARD koga tapanarot gi imase devete race a sega ednata mu e zagubena i tropa so dvojna pedala i EDNA RAKA
леле сега сакав да го цитирам :хаха::хаха::хаха::хаха::хаха:е овоа е врв...ја разбудил мајка му...ама арно шо не била заспана![]()
Постот е напишан 2006 год, Џими умре 1970 :pos2:
Па да бе, човекот само може да сонува за тоа
Ако воскресне чоеков или некој бенд може желбата ќе му се исполни![]()
FAIL! XD Ај прочитај го уше еднаш постот