- Член од
- 22 август 2022
- Мислења
- 772
- Поени од реакции
- 2.267
Не знам зошто праша, одговорот е не, а мислев на зборчето на л што е тамуДа не си била на свирка таму?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам зошто праша, одговорот е не, а мислев на зборчето на л што е тамуДа не си била на свирка таму?![]()
Не знам зошто праша, одговорот е не, а мислев на зборчето на л што е таму
Е ова го разбирам!Да не си била на свирка таму?![]()
Е ова го разбирам!![]()
Уште не сфаќам што е, ама сѐ ми се гледа ко ignorance is bliss ситуација.![]()
Може и да е дрвена. Зависно од ситуацијата ако е пират.Аа кожна свирка.
Добро, нема везе и тоа е за луѓе.
Пресвртница за жените во Македонија
Топла..
Ска ти кажува дека ако си паметна како жена, меѓу кралот и коњот... ќе го избереш коњот!
Зошто? (сега тоа те буни, а Дарклејди не знае да ти објасни..)
Зошто коњот оди у ге, разбираш? Како Г буквата! Што значи лесно го наоѓа патот до Г-точката!
А кралот е мутав и мрда само по едно поле лево-десно! Со кралот си стално у пат позиција? У превод, ќе дреме на кауч и ќе гледа ТВ..
а ти незадоволена ќе си останеш!
Не треба баш Каспаров да бидеш за ова да го разбереш!
Се коцкаш ли бе говедо едно?
Ne stek na pikado gi cekal inter i tebe skoro sve da ti ebam
nemam ni sestra ni zhena ni nishto, a tvoite se brojat lie (sve poveke od 30grama doma)...
Ајде бе? Жена сум сигурен дека немаш, ама сестра нема шанси.
oo nemam be ni sestra ni zhena, daj seshto shto imash poveke od 300 grama.
Ako tebe ne ti dala u gz a ja opnal nekoj kurto ondak toa e nepocituvanje. Uste poloso ako si i lizel chmar za drug da go uvali.
Zavisi sto ocekuvas i sto dobivas od vrskata i kolku te ispolnuva. Jas imav edna bivsa, kurva zaverena so pecat bese, go znaev toa od prviot den, bevme zaedno nekolku meseci, na edno gledanje dojde se zalapavme i ustata i kornese na kur. Verojatno samo sto se vratila od pusanac, tolku bese intenzivno sto mislev deka jas pusam kur, a ona nemase doblest i edna mastika da lapne da skrie tragi. Normalno se napraviv naudren i ne kazav nisto, bidejki bese picka ipol, najdobra sto sum ja imal. Boli, ne velam ne, srce mi iskina, ama mozev da prejdam preku toa. Tehnicki, ne sum go smetal za izneveruvanje.
![]()
Брат како знаеш како корне кур жити си? Зашто не кажа, устата и смрдеше на некоја, за мене до сега, не искусена/непозната непријатна миризба?
![]()