Пост на кој сте се изнасмеале

Уште не сфаќам што е, ама сѐ ми се гледа ко ignorance is bliss ситуација.:D
IMG_1427.jpeg

Пресвртница за жените во Македонија

Баш кога го прочитав координаторката ни се убаци во канцеларија на проверка јас со дванаески.
Јас ја гледам она ме гледа.
Мислам не е хумано вакви испади во работно време бидете озбилни. :D

Приказнава започнува со 1 најобичен пост на @Ska Maniac, а кулмира со @PticaSelica

Топла..
Ска ти кажува дека ако си паметна како жена, меѓу кралот и коњот... ќе го избереш коњот!
Зошто? (сега тоа те буни, а Дарклејди не знае да ти објасни..)

Зошто коњот оди у ге, разбираш? Како Г буквата! Што значи лесно го наоѓа патот до Г-точката!
А кралот е мутав и мрда само по едно поле лево-десно! Со кралот си стално у пат позиција? У превод, ќе дреме на кауч и ќе гледа ТВ..
а ти незадоволена ќе си останеш!
Не треба баш Каспаров да бидеш за ова да го разбереш!

Zavisi sto ocekuvas i sto dobivas od vrskata i kolku te ispolnuva. Jas imav edna bivsa, kurva zaverena so pecat bese, go znaev toa od prviot den, bevme zaedno nekolku meseci, na edno gledanje dojde se zalapavme i ustata i kornese na kur. Verojatno samo sto se vratila od pusanac, tolku bese intenzivno sto mislev deka jas pusam kur, a ona nemase doblest i edna mastika da lapne da skrie tragi. Normalno se napraviv naudren i ne kazav nisto, bidejki bese picka ipol, najdobra sto sum ja imal. Boli, ne velam ne, srce mi iskina, ama mozev da prejdam preku toa. Tehnicki, ne sum go smetal za izneveruvanje.

:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom